Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 11.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 11.2.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Xcode 11.2

Utgitt 31. oktober 2019

Git

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.4 og nyere

Virkning: Git kunne la en ondsinnet bruker omgå sikkerhetsrestriksjoner, som følge av en feil i alternativet --export-marks i git fast-import

Beskrivelse: Et problem med validering av inndata ble løst.

CVE-2019-1348: Pedro Sampaio

Oppføring lagt til 3. februar 2020

llvm

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.4 og nyere

Virkning: Behandling av en skadelig fil kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2019-8800: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8806: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.