Slik sletter du Siri-loggen

Finn ut hvordan du sletter samhandlingsloggen for Siri og Diktering.

Når du bruker Siri og Diktering, blir tingene du sier og dikterer – samt andre Siri-data –, sendt til Apple for å behandle forespørslene dine. Forespørslene dine assosieres med en tilfeldig identifikator som ikke er knyttet til Apple-ID-en din, e-postadressen din eller andre data som Apple kan ha fordi du har brukt andre Apple-tjenester. Finn ut mer om Spør Siri, Diktering og personvern.

Slik sletter du Siri-forespørselsloggen

iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2 og macOS Catalina 10.15.1 og nyere inneholder muligheten til å slette Siri- og Diktering-samhandlinger som er tilknyttet en tilfeldig identifikator for en enhet og som har vært oppbevart i seks måneder eller mindre.*

Når du har installert programvareoppdateringene, følger du disse instruksjonene på hver enhet der du vil slette Siri- og Diktering-loggen.

• På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger og så til Siri og søk, og deretter trykker du på Siri- og Diktering-logg. Trykk så på Slett Siri- og Diktering-logg.
  • På Apple Watch går du til Innstillinger og trykker på Siri og deretter på Siri- og Diktering-logg. Trykk så på Slett Siri- og Diktering-logg
  • På Apple TV går du til Innstillinger og trykker på Generelt og deretter på Siri-logg. Trykk så på Slett Siri- og Diktering-logg.
  • På HomePod går du til HomePod-innstillingene i Hjem-appen og trykker på Siri-logg. Trykk så på Slett Siri-logg.
  • På Mac går du til Systemvalg og klikker på Siri. Klikk så på Slett Siri- og Diktering-logg.

*Sletting av Siri- og Diktering-loggen sletter bare forespørsler som er tilknyttet den tilfeldige identifikatoren. Forespørselsloggen er tilknyttet den tilfeldige identifikatoren i opptil seks måneder. Etter seks måneder blir forespørselsloggen din adskilt fra den tilfeldige identifikatoren. Loggen kan blir oppbevart i opptil to år for å hjelpe Apple med å utvikle og forbedre Siri, Diktering og andre språkbehandlingsfunksjoner, som Stemmekontroll. Den lille undergruppen av forespørsler som har blitt gjennomgått, kan bli oppbevart i mer enn to år, uten den tilfeldige identifikatoren, for å bidra til kontinuerlig forbedring av Siri.