Foreldrekontroll for Apple TV+ på nettet

Hvis du har barn som ser på Apple TV+ på nettet, kan du begrense hvilke TV-programmer og filmer som er tilgjengelige, ved å angi foreldrekontroller.

Når du logger på tv.apple.com for første gang, kan du bli bedt om å legge til eller bekrefte et kreditt- eller debetkort.

Angi begrensninger for innhold når barn ser på Apple TV+ på nettet

1. Gå til tv.apple.com og logg på med kontoen du vil begrense.

2. Trykk eller klikk på kontosymbolet øverst til høyre, og trykk eller klikk deretter på Innstillinger.

3. Rull ned til Foreldrekontroll-delen, og trykk eller klikk på glidebryteren for å slå på Innholdsbegrensninger.

4. Du blir bedt om å lage en firesifret kode. Skriv inn en e-postadresse for gjenoppretting i tilfelle du glemmer denne sikkerhetskoden.

5. Velg ønsket aldersgrense under TV-programmer og filmer.

Når du logger på igjen, husker Apple TV+ foreldrekontrollvalgene dine i alle nettlesere. Innholdsbegrensninger som angis via foreldrekontroller på tv.apple.com, blir ikke gjeldende for Apple TV+ i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, smart-TV-er eller andre strømmeenheter.

Konfigurer begrensninger for Apple TV+ på enheter