Foreldrekontroll for Apple TV+ på nettet

Hvis du har barn som ser på Apple TV+ på nettet, kan du begrense hvilke TV-programmer og filmer som er tilgjengelige, ved å angi foreldrekontroller.

Når du logger på tv.apple.com for første gang, kan du bli bedt om å legge til eller bekrefte et kredittkort for å sikre at kontoinnehaveren har godkjent bruk på nettet. Deretter kan du angi grenser for innhold basert på aldersgrenser.

1. Gå til tv.apple.com og logg på med kontoen du vil begrense.
  2. Hold pekeren over kontosymbolet øverst til høyre, og klikk på Kontoinnstillinger.
  3. Rull til Foreldrekontroll-delen og klikk på menyen for å angi aldersgrenser for TV-programmer og filmer.
  4. Opprett en firesifret sikkerhetskode.
  5. Skriv inn en e-postadresse for gjenoppretting i tilfelle du glemmer denne sikkerhetskoden.
  6. Trykk på skyveknappen for å slå på innholdsrestriksjoner. Deretter velger du ønsket aldersgrense under TV-programmer og filmer.

Neste gang du logger på tv.apple.com på nettet, husker Apple TV+ innstillingene for foreldrekontroll i alle nettlesere. Innholdsrestriksjoner som angis via foreldrekontroller på tv.apple.com, blir ikke gjeldende for Apple TV+ i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, smart-TV-er eller andre strømmingsenheter.