Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.14

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.14.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

iCloud for Windows 7.14

Utgitt 7. oktober 2019

UIFoundation

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av en skadelig tekstfil kan føre til at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: En bufferoverflyt ble løst gjennom forbedret grenseverdikontroll.

CVE-2019-8745: riusksk fra VulWar Corp i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-8707: en anonym forsker i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative, cc i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8726: Jihui Lu fra Tencent KeenLab

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8735: G. Geshev i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

Ytterligere anerkjennelse

Programvareoppdatering

Vi vil gjerne takke Michael Gorelik (@smgoreli) fra Morphisec (morphisec.com) for hjelpen.

WebKit

Vi vil gjerne takke Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) og Zhihua Yao fra DBAPPSecurity Zion Lab for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.