Om sikkerhetsinnholdet i iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1

Utgitt 27. september 2019

Sandkasse

Tilgjengelig for: iPhone 6s og nyere, iPad Air 2 og nyere, iPad mini 4 og nyere samt iPod touch (7. generasjon)

Virkning: Apputvidelser fra tredjeparter får ikke nødvendigvis de riktige sandkassebegrensningene

Beskrivelse: Et logisk problem førte til at uriktige begrensninger ble brukt. Problemet ble løst ved å oppdatere logikken, slik at de riktige begrensningene ble brukt.

CVE-2019-8779: Apple

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.