Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 11.0

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 11.0.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Xcode 11.0

Utgitt 19. september 2019

IDE SCM

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.4 og nyere

Virkning: Flere problemer i libssh2

Beskrivelse: Flere problemer ble løst gjennom oppdatering til versjon 2.16.

CVE-2019-3855: Chris Coulson

ld64

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.4 og nyere

Virkning: Kompilering av kode uten ordentlig validering av inndata kan føre til utføring av vilkårlig kode med brukerprivilegier

Beskrivelse: Flere problemer i ld64 i Xcode-verktøykjeder ble løst ved å oppdatere til versjon ld64-507.4.

CVE-2019-8721: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8722: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8723: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8724: Pan ZhenPeng fra Qihoo 360 Nirvan Team

otool

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.4 og nyere

Virkning: Behandling av en skadelig fil kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2019-8738: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8739: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra Qihoo 360 Nirvan Team

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.