Om Apple TV+

Apple TV+ er en helt ny strømmetjeneste med originalprogrammer fra de mest kreative skaperne innen TV og film. Du kan abonnere og se på innhold i Apple TV-appen fra 1. november.

Når er Apple TV+ tilgjengelig?

1. november 2019 lanseres Apple TV+ med helt nye originalprogrammer og -filmer. I dag kan du se de første Apple TV+-trailerne i Apple TV-appen eller på tv.apple.com.

Hvor kan jeg se Apple TV+?

Du kan abonnere og se på

• en iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS
  • en Apple TV 4K eller Apple TV HD med den nyeste versjonen av tvOS
  • en Apple TV (3. generasjon) med den nyeste Apple TV-programvareoppdateringen
  • en smart-TV eller strømmeboks som støtter Apple TV-appen
  • en Mac som kjører den nyeste versjonen av macOS
  • tv.apple.com i en Safari-, Firefox- eller Chrome-nettleser

Apple TV+ er tilgjengelig i over 100 land og områder.

Hvordan registrerer jeg meg?

Fra 1. november 2019 kan du registrere deg i Apple TV-appen eller på tv.apple.com for en 7-dagers kostnadsfri prøveperiode som fornyes automatisk som et månedlig abonnement. Du finner priser og mer informasjon på apple.com/no/apple-tv-plus.

Hva får jeg med et Apple TV+-abonnement?

Med Apple TV+ kan du strømme helt nye, banebrytende originalprogrammer og -filmer – reklamefritt og når det passer deg. Nye originaler blir lagt til i Apple TV+ hver måned. Du kan se Apple-originaler i 4K HDR / Dolby Vision, og de fleste titlene har også Dolby Atmos-lyd. På iPhone, iPad, iPod touch og Mac kan du også laste ned episoder eller filmer og se dem mens du er frakoblet. Apple TV+-abonnementet inkluderer tilgang for opptil 6 familiemedlemmer via Familiedeling. Hvert familiemedlem kan se med sin egen Apple-ID på sin egen enhet. Det er ikke nødvendig å dele konto eller passord.

Jeg har kjøpt en ny Apple-enhet med ett års Apple TV+ inkludert. Hvordan aktiverer jeg det ettårige Apple TV+-abonnementet?

Fra 1. november kan du starte det ettårige inkluderte Apple TV+-abonnementet i Apple TV-appen. Følg disse trinnene:

1. Slå på den nye enheten (iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV 4K, Apple TV HD eller Mac), og logg på med Apple-ID-en din.
  2. Åpne Apple TV-appen 1. november eller senere. Kontroller at den kvalifiserte enheten din kjører den nyeste versjonen av iOS, iPadOS, tvOS eller macOS.
  3. Tilbudet skal vises rett etter at appen startes. Hvis ikke ruller du ned til Se nå til tilbudet vises.
  4. Trykk på Få ett år kostnadsfritt. Du blir kanskje bedt om å skrive inn Apple-ID-passordet ditt, bekrefte faktureringsinformasjonen din eller legge til en gyldig betalingsmetode. Du blir ikke belastet i løpet av prøveperioden på ett år.

Vilkår og betingelser for tilbudet:

• Kun ett tilbud per Apple-ID og kun ett tilbud per familie hvis du er en del av en Familiedeling-gruppe, uavhengig av antall enheter du eller familien kjøper. Opptil seks familiemedlemmer kan dele ett Apple TV+-abonnement gjennom Familiedeling.
  • Fra 1. november kan du starte prøveperioden på ett år i Apple TV-appen på en enhet som kjører den nyeste programvaren. For at tilbudet skal vises, må du logge på med Apple-ID-en din på den nye enheten. Når du har konfigurert enheten, har du tre måneder på deg til å løse inn tilbudet. Hvis enheten ble kjøpt og konfigurert før lanseringen av Apple TV+, har du tre måneder fra 1. november.
  • Når du løser inn tilbudet, binder du deg til et månedlig abonnement som starter rett etter prøveperioden på ett år og fornyes automatisk til det avsluttes. For priser i landet ditt eller regionen din kan du gå til apple.com/no/apple-tv-plus. Du kan avbryte når som helst i Innstillinger og minst én dag før hver fornyelsesdato. Hvis du avbryter i løpet av prøveåret, vil du og familiemedlemmene dine umiddelbart miste tilgang til Apple TV+ og resten av den inkluderte ettårige prøveperioden. Du kan ikke aktivere denne prøveperioden på nytt.
  • Dette tilbudet er bare tilgjengelig i en begrenset periode.

Med hvilke enheter får jeg ett års Apple TV+ inkludert?

Enhver ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac som kan kjøre nyeste iOS, iPadOS, tvOS eller macOS og er kjøpt etter 10. september 2019, fra Apple eller en Apple-autorisert forhandler, er kvalifisert.

Hvis du vil se flere detaljer om vilkårene for tilbudet, kan du gå til https://www.apple.com/no/promo/

Hva er Apple TV-appen?

Finn ut mer om Apple TV-appen på apple.com/no/apple-tv-app/.