Om sikkerhetsinnholdet i SwiftNIO HTTP/2 1.5.0

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i SwiftNIO HTTP/2 1.5.0.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

SwiftNIO HTTP/2 1.5.0

Utgitt 13. august 2019

SwiftNIO HTTP/2

Tilgjengelig for: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0–1.4.0 på macOS Sierra 10.12 og nyere og Ubuntu 14.04 og nyere

Virkning: En HTTP/2-server kan bruke ubegrensede mengder minne når den mottar visse trafikkmønstre, noe som etter hvert medfører at ressursene blir brukt opp

Beskrivelse: Problemet ble løst ved å forbedre styringen av bufferstørrelser.

CVE-2019-9512: Jonathan Looney fra Netflix

CVE-2019-9514: Jonathan Looney fra Netflix

CVE-2019-9515: Jonathan Looney fra Netflix

CVE-2019-9516: Jonathan Looney fra Netflix

SwiftNIO HTTP/2

Tilgjengelig for: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0–1.4.0 på macOS Sierra 10.12 og nyere og Ubuntu 14.04 og nyere

Virkning: En HTTP/2-server kan bruke overdrevne mengder prosessorkraft når den mottar visse trafikkmønstre

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2019-9518: Piotr Sikora fra Google, Envoy Security Team

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.