Administrer appene du bruker med Logg på med Apple

Finn ut hvordan du viser og administrerer appene du bruker med Logg på med Apple.

Vis appene som bruker Apple-ID-en din

Når du bruker Logg på med Apple, kan du logge på deltakende tredjepartsapper og nettsteder med Apple-ID-en din. For å se en liste over appene du bruker med Logg på med Apple for øyeblikket, går du til Apple-ID-innstillingene på enheten eller logger på Apple-ID-kontosiden din. Der kan du også endre valgene for hver av appene.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen, og trykk på [navnet ditt].
  2. Trykk på Passord og sikkerhet
  3. Trykk på Apper som bruker Apple-ID-en din.

På Mac

1. Velg Apple-menyen , og klikk på Systemvalg.
  2. Klikk på Apple-ID, og velg Passord og sikkerhet.
  3. Klikk på Rediger.

I en nettleser

1. Logg på Apple-ID-kontosiden din.
  2. Gå til Sikkerhet-delen, og gå deretter til Apper og nettsteder som bruker Apple-ID.
  3. Velg Administrer.

Administrer appene dine

Du ser en liste over appene du bruker med Logg på med Apple, i Apple-ID-kontoinnstillingene dine. For å vise informasjonen du opprinnelig delte med en app, trykker du på en app i listen. Du kan også vise en kobling til appens retningslinjer for personvern eller vilkår og betingelser.

Hvis du velger å skjule e-postadressen din fra en app og bruke den private e-postformidlingstjenesten vår, kan du deaktivere videresending av e-post til den private e-postadressen din. Du kan også velge å slutte å bruke Apple-ID-en din med en app eller et nettsted.

Slå av videresending av e-post

Hvis du vil hindre at en bestemt utvikler sender e-post til den private innboksen din, slår du av Videresend til, og deretter trykker du på Stopp. Da blir ikke e-postene videresendt til den private innboksen din med mindre du slår videresending på igjen.

Endre videresendingsadressen din

Hvis du bruker Skjul e-posten min med en utvikler, kan du endre e-postadressen som mottar videresendte meldinger fra denne utvikleren. Du kan velge en hvilken som helst e-postadresse du har registrert i Apple-ID-kontoen din:

1. Gå til Innstillinger på iPhone, og trykk deretter på [navnet ditt].
  2. Trykk på Navn, Telefonnumre, E-post, og trykk deretter på Videresend til under Skjul e-posten min.
  3. Velg adressen du vil at e-postene skal videresendes til.

Når du velger e-postadressen, gjelder dette for e-poster fra alle apper og utviklere du har aktivert Skjul e-posten min for.

Slutt å bruke Apple-ID-en din med en app

Hvis du vil slutte å bruke Apple-ID-en din med en app, velger du Slutt å bruke Apple-ID, og deretter velger du Slutt å bruke.

Når du slutter å bruke Apple-ID-en din med en app, blir du logget av appen på enheten din. Neste gang du bruker appen eller det tilhørende nettstedet, kan du enten velge Logg på med Apple for å logge på igjen eller opprette en ny konto.

Hvis du velger å bruke Logg på med Apple igjen, blir du logget på den samme kontoen du brukte tidligere. Med noen apper kan du kanskje opprette et nytt passord for den eksisterende kontoen din, slik at du kan logge på igjen uten å bruke Apple-ID-en.

Noen utviklere bruker kanskje Logg på med Apple til å gi deg en konto for flere enn den ene appen. Hvis dette er tilfellet og du slår av videresending av e-post eller slutter å bruke Apple-ID-en din for den ene appen, gjelder det for alle apper fra den utvikleren.