Koble en trådløs spillkontroller til Apple-enheten din

Finn ut hvordan du kobler en DualShock 4- eller en trådløs Xbox-kontroller sammen med iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac.

Koble til en trådløs kontroller for å spille kompatible spill fra Apple Arcade eller App Store, navigere på Apple TV med mer.

Se hvilke trådløse kontrollere som støttes

• Trådløs Xbox-kontroller med Bluetooth (modell 1708)
  • Xbox Elite Wireless Controller Series 2
  • Xbox Adaptive Controller
  • Trådløs PlayStation DualShock 4-kontroller
  • Andre MFi (Made for iOS) Bluetooth-kontrollere kan være støttet

Microsoft og Apple samarbeider for å bringe kompatibilitet for Xbox Series X-kontrolleren til kunder i en fremtidig oppdatering.

Koble en kontroller sammen med iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac

Følg veiledningen som fulgte med den trådløse kontrolleren, for å sette den i sammenkoblingsmodus. Finn deretter ut hvordan du kobler en kontroller sammen med iOS- eller iPadOS-enheten din, Apple TV eller Mac

Trinn for sammenkoblingsmodus, knappekontroller og knappetilpasning varierer fra spillkontroller til spillkontroller. Ta kontakt med produsenten av spillkontrolleren din hvis du trenger mer informasjon.

Hvis kontrolleren ikke kobler til eller ikke fungerer som forventet

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.