Koble en trådløs PlayStation-spillkontroller til Apple-enheten din

Koble en trådløs PlayStation-spillkontroller til iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller Apple Vision Pro.

Støttede PlayStation-kontrollere

• Trådløs PlayStation DualShock 4-kontroller

• Trådløs PlayStation 5 DualSense-kontroller

• Trådløs PlayStation 5 DualSense Edge-kontroller

Parkoble kontrolleren

1. Sørg for at kontrolleren er slått av.

2. Trykk og hold inne PS-knappen og Opprett-knappen (eller Del-knappen) samtidig, til lysfeltet begynner å blinke. Kontrolleren er nå i parkoblingsmodus, noe som gjør den synlig for Apple-enheten din.

3. Åpne Bluetooth-innstillinger på Apple-enheten din, og velg deretter kontrolleren på listen over enheter i nærheten.

4. Hvis kontrolleren parkobles, men ikke blir koblet til, trykker du på PS-knappen på kontrolleren.

Finn ut mer

Finn ut mer om tilkobling av trådløse spillkontrollere, inkludert hvordan du tilpasser kontrollerknapper og -funksjoner, og hva du kan gjøre hvis kontrolleren ikke kobler seg til eller ikke fungerer som forventet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.