Minnespesifikasjoner for Mac Pro (2019)

Les om hvilke typer minne (RAM) som brukes i Mac Pro (2019).

Mac Pro har en 6-kanals minnekontroller som støtter 12 minnespor. I disse kan du til sammen installere opptil 1,5 TB minne ved bruk av 2933 MHz DDR4 ECC-samsvarende DIMM-minnebrikker. For å sikre kompatibilitet anbefaler Apple at du bruker minne som er godkjent av Apple. Du kan kjøpe Apple-godkjent minne på nettet fra Apple Store eller ved å besøke en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert forhandler.

Minnekrav

Når du oppgraderer minnet i Mac Pro, må det overholde disse kravene:

• 2933 MHz DDR4 DIMM-minne i full lengde. Blanding av minnehastigheter anbefales ikke.
  • ECC-kode (Error-Correcting Code)
  • DIMM-brikker på 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB eller 128 GB
  • Registered (R-DIMM) eller Load-Reduced DIMM (LR-DIMM). Ikke bland R-DIMM- og LR-DIMM-brikker.
  • 288-pins
  • Bruk minnemoduler av samme størrelse i alle sporene for å få best mulig ytelse.
  • DIMM-brikker med beskyttelseskapper støttes ikke og kan skade DIMM-mekanismen.

Mac Pro støtter både R-DIMM- og LR-DIMM-brikker, men du kan ikke blande disse to minnetypene. Blanding av R-DIMM- og LR-DIMM-brikker fører til at statusindikatorlyset blinker for å indikere minnefeil når du slår på datamaskinen.

Modellspesifikasjoner

Mac Pro-modell Maks. RAM Hastighet Skriv
Åttekjerners 768 GB 2666 MHz DDR4 EEC LR-DIMM eller R-DIMM
Tolvkjerners 768 GB 2933 MHz DDR4 EEC LR-DIMM eller R-DIMM
Sekstenkjerners 768 GB 2933 MHz DDR4 EEC LR-DIMM eller R-DIMM
Tjuefirekjerners 1,5 TB 2933 MHz DDR4 EEC LR-DIMM eller R-DIMM
Tjueåttekjerners 1,5 TB 2933 MHz DDR4 EEC LR-DIMM eller R-DIMM

Mac Pro-modeller som er konfigurert fra Apple, inneholder disse DIMM-typene:

• R-DIMM for konfigurasjoner på opptil 192 GB (6 × 32 GB).
  • LR-DIMM for konfigurasjoner på opptil 384 GB (6 × 64 GB) eller mer.

Alt minnet som følger med Mac Pro, er på 2933 MHz. Mac Pro-modeller med åttekjerners prosessorer kjører minnet på 2666 MHz.