Slå på eller av Privat nettlesing på iPad

Når du bruker Privat nettlesing, kan du besøke nettsteder uten at det lages søkehistorikk i Safari.

Privat nettlesing beskytter privat informasjon og hindrer enkelte nettsteder i å spore søkeadferden din. Safari husker ikke sidene du besøker, søkehistorikken din eller Autoutfyll-informasjonen.

Slå på Privat nettlesing

1. Åpne Safari på iPad.
  2. Trykk på knappen for ny side
  3. Trykk på Privat, og deretter på Ferdig.

Når Privat nettlesing er på, vil Safari vises i svart eller en mørk farge i stedet for i hvitt eller grått.

Slå av Privat nettlesing

1. Åpne Safari på iPad.
  2. Trykk på knappen for ny side
  3. Trykk på Privat, og deretter på Ferdig.