Slå på eller av Privat nettlesing på iPad

Når du bruker Privat nettlesing, lagres ikke detaljene for nettlesingen din, og nettstedene du besøker, deles ikke med de andre enhetene dine. Safari husker ikke sidene du besøker, søkehistorikken din eller Autoutfyll-informasjonen.

Slik slår du på Privat nettlesing

1. Åpne Safari på iPad.

2. Trykk og hold på Faner-knappenNo alt supplied for Image.

3. Trykk på Ny privat faneNo alt supplied for Image.

iPad med menyen for fanealternativer i Safari åpen

Når Privat nettlesing er på, vises Safari-adresselinjen svart eller mørk i stedet for hvit eller grå, og knappene er svarte i stedet for blå.

Slik slår du av Privat nettlesing

1. Trykk på Faner-knappenNo alt supplied for Image.

2. Trykk på PrivatNo alt supplied for Image for å vise Fanegrupper-listen.

3. Trykk på [number] fanerNo alt supplied for Image øverst på Fanegrupper-listen.

Finn ut mer

Les om hvordan du bruker Privat nettlesing på iPhone eller iPod touch.