Få oppdateringer for forhåndsinstallerte programmer på Mac

Noen programmer som kommer forhåndsinstallert på en ny Mac, må kanskje godtas i App Store før de kan oppdateres.

De fleste Apple-programmene som følger med en ny Mac, er installert som en del av Mac-operativsystemet (macOS). Dette er programmer som Safari, Meldinger, Mail, Kalender, Bilder og FaceTime. Du kan oppdatere dem ved å installere de nyeste macOS-oppdateringene.

For å oppdatere forhåndsinstallerte programmer som ikke er en del av macOS, må du kanskje godta disse programmene i App Store først:

1. Åpne App Store-appen på Macen.
  2. Hvis du bruker macOS Mojave, klikker du på påloggingsknappen  eller bildet ditt nederst på sidepanelet. Hvis du bruker en eldre versjon av macOS, klikker du på Kjøp-fanen øverst i vinduet. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.
  3. Hvis du har noen programmer som ikke er godtatt, skal App Store nå vise en Godta-knapp, etterfulgt av en liste med disse programmene. Klikk på Godta-knappen. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din på nytt.

Du kan nå bruke Oppdateringer-fanen i App Store til å se etter oppdateringer til alle programmene du har godtatt, i tillegg til alle programmer du har lastet ned fra App Store. Du kan om nødvendig også laste ned programmene på nytt.

Hvis du har godtatt programmene og fremdeles ser en feil når du installerer, må du påse at du har installert macOS Mojave 10.14.6 eller nyere.