Godta forhåndsinstallerte profesjonelle programmer på en ny Mac

Du må kanskje godta noen programmer i App Store før du kan oppdatere dem. Disse programmene inkluderer forhåndsinstallerte programmer som ikke er en del av macOS, som for eksempel FinalCut og MainStage.

Slik godtar du programmer

1. Åpne App Store-programmet på Mac.
  2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet. Hvis du ikke ser navnet ditt, klikker du på påloggingsknappen , og deretter logger du på med Apple-ID-en din.
  3. Hvis du har noen programmer som ikke er godtatt, viser App Store en Godta-knapp og en liste med programmer du kan godta. Klikk på Godta. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din på nytt.
  4. Når du har godtatt programmene, klikker du på Oppdateringer for å se etter oppdateringer til programmene dine.

Hvis du har godtatt programmene og fortsatt ser en feil når du oppdaterer, må du oppdatere programvaren på Macen.

Ser du ikke et program du forventer å se? Last ned programmet på nytt.