Om sikkerhetsinnholdet i Safari 12.1.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 12.1.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Safari 12.1.1

Utgitt 13. mai 2019

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og inkludert i macOS Mojave 10.14.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2019-8607: Junho Jang og Hanul Choi fra LINE Security Team

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og inkludert i macOS Mojave 10.14.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-6237: G. Geshev i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative, Liu Long fra Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2019-8571: 01 i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8583: sakura fra Tencent Xuanwu Lab, jessica (@babyjess1ca_) fra Tencent Keen Lab og dwfault fra ADLab of Venustech

CVE-2019-8584: G. Geshev of MWR Labs i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8586: en anonym forsker

CVE-2019-8587: G. Geshev i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8594: Suyoung Lee og Sooel Son fra KAIST Web Security & Privacy Lab, og HyungSeok Han og Sang Kil Cha fra KAIST SoftSec Lab

CVE-2019-8595: G. Geshev fra MWR Labs i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8596: Wen Xu fra SSLab i Georgia Tech

CVE-2019-8597: 01 i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8601: Fluoroacetate i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8608: G. Geshev i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8609: Wen Xu fra SSLab, Georgia Tech

CVE-2019-8610: Anonym i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

CVE-2019-8611: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8615: G. Geshev fra MWR Labs i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8619: Wen Xu fra SSLab i Georgia Tech, og Hanqing Zhao fra Chaitin Security Research Lab

CVE-2019-8622: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8623: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8628: Wen Xu fra SSLab i Georgia Tech, og Hanqing Zhao fra Chaitin Security Research Lab

Ytterligere anerkjennelse

Safari

Vi ønsker å takke Michael Ball fra Gradescope by Turnitin for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.