Bli med i Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for å få ubegrenset tilgang til en utvalgt samling av mer enn 100 nye spill på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Med et abonnement på Apple Arcade kan du spille mer enn 100 spill på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Hvis du bruker Familiedeling, kan tilgangen til Apple Arcade deles mellom opptil seks familiemedlemmer. Du kan også spille spill på tvers av enheter, så lenge du er logget på med samme Apple-ID.

Finn ut mer om Apple Arcade og priser.

Abonner på Apple Arcade >

Tilgjengeligheten av Apple Arcade og Apple Arcade-funksjoner kan variere avhengig av land og region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Før du blir med

Sørg for at du har en iPhone eller iPod touch med iOS 13, en iPad med iPadOS 13, en Mac med macOS 10.15 eller en Apple TV med tvOS 13. Deretter følger du fremgangsmåten nedenfor for å registrere deg for Apple Arcade.

Åpne App Store

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV går du til Arcade-fanen i App Store og ser etter abonnementstilbudet. Hvis du ikke ser det, kan du prøve å laste ned et Apple Arcade-spill, så blir du bedt om å abonnere.

Start en prøveperiode

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveperiode. (Én prøveperiode per Apple-ID.)

Hvis du bruker Familiedeling og et medlem i familiegruppen din abonnerer på tjenesten, får du en melding om at du allerede har tilgang til abonnementet hvis du selv prøver å abonnere.

Logg på med Apple-ID-en og passordet ditt

Du kan bli bedt om å oppgi Apple-ID og passord. Sørg for at du logger på med Apple-ID-en du bruker til kjøp i App Store.

Hvis du ikke har Apple-ID, følger du instruksjonene for å opprette det. Hvis du ikke er sikker på om du har en Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan logge på.

Bekreft detaljene

Sørg for at du har en gyldig betalingsmåte konfigurert for Apple-ID-en din, og godta vilkårene.

Begynn å spill

Finn ut mer

• Du kan kjøpe andre spill uten å abonnere på Apple Arcade. Apple Arcade-spill er imidlertid kun tilgjengelige med Apple Arcade-abonnement.
  • Finn ut hvordan du avslutter abonnementet ditt.
  • Med Familiedeling, får hele familiegruppen tilgang til Apple Arcade hvis ett medlem abonnerer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.