Bli med i Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for å få tilgang til en nøye utvalgt samling med premiumspill på iPhone, iPad, Mac og Apple TV.

Slik blir du med i Apple Arcade

Apple Arcade er en abonnementstjeneste som gir deg og din familie ubegrenset tilgang til en omfattende katalog med premiumspill som du kan spille på alle enhetene dine – både med og uten nett.

Bli med i Apple Arcade
  1. På iPhone, iPad eller Mac går du til Arcade-fanen i App Store og ser etter abonnementstilbudet. Åpne Arcade-appen på Apple TV for å se abonnementstilbudet.

2. Hvis du ikke ser abonnementstilbudet, kan du prøve å laste ned et Apple Arcade-spill, så blir du bedt om å abonnere.

3. Velg tilbudet om prøveabonnement. (Én prøveperiode per Apple-ID.) Med Familiedeling får du tilgang til Apple Arcade for deg selv og opptil fem familiemedlemmer. Hvis du bruker Familiedeling og et medlem i familiegruppen din abonnerer på tjenesten, får du en melding om at du allerede har tilgang til abonnementet hvis du selv prøver å abonnere.

4. Logg på med Apple-ID-en du bruker til Medier og kjøp, hvis du blir bedt om det. Hvis du ikke har Apple-ID, følger du instruksjonene for å opprette det. Ikke sikker på om du har en Apple-ID?

5. Bekreft faktureringsinformasjonen hvis du blir bedt om det. Du må kanskje legge til en gyldig betalingsmåte.

6. Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Hvis du vil bruke alle funksjonene med Apple Arcade, må du sørge for at enheten er oppdatert til den nyeste programvaren.

Dette er inkludert i Apple Arcade

Du kan kjøpe og laste ned andre spill fra App Store uten å abonnere på Apple Arcade. Apple Arcade-spill er kun tilgjengelige med Apple Arcade-abonnement. Slik finner du ut hvilke spill som er inkludert i Apple Arcade:

1. Åpne App Store.

2. Velg Arcade.

3. Bla ned til bunnen, og velg Se alle spill.

Apple Arcade-tilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig der du bor.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.