Bli med i Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for å få tilgang til en nøye utvalgt samling med nye spill på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Apple Arcade er en abonnementstjeneste som gir deg og din familie ubegrenset tilgang til en omfattende katalog med nye spill som du kan spille på alle enhetene dine – både med og uten nett.

Bli med i Apple Arcade

Finn ut mer om Apple Arcade og Apple Arcade-priser.

Apple Arcade-tilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig der du bor.

Bli med i Apple Arcade

Du kan kjøpe og laste ned andre spill fra App Store uten å abonnere på Apple Arcade. Apple Arcade-spill er kun tilgjengelige med Apple Arcade-abonnement. Hvis du vil se hvilke spill som er inkludert i Apple Arcade før du abonnerer, går du til Arcade-fanen i App Store. Rull til bunnen, og trykk eller klikk på Se alle spill. Sørg for at du oppdaterer iPad til nyeste versjon av iPadOS, iPhone eller iPod touch til nyeste versjon av iOS, Mac til nyeste versjon av macOS eller Apple TV til nyeste versjon av tvOS. Følg deretter denne fremgangsmåten for å abonnere på Apple Arcade:

1. På iPhone, iPad, iPod touch eller Mac går du til Arcade-fanen i App Store og ser etter abonnementstilbudet. Åpne Arcade-appen på Apple TV for å se abonnementstilbudet. Hvis du ikke ser det, kan du prøve å laste ned et Apple Arcade-spill, så blir du bedt om å abonnere.
  2. Trykk eller klikk på tilbudet om prøveperiode. (Én prøveperiode per Apple-ID.) Med Familiedeling får du tilgang til Apple Arcade for deg selv og opptil fem familiemedlemmer. Hvis du bruker Familiedeling og et medlem i familiegruppen din abonnerer på tjenesten, får du en melding om at du allerede har tilgang til abonnementet hvis du selv prøver å abonnere.
  3. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Apple-ID-en du bruker for medier og kjøp.* Hvis du ikke har Apple-ID, følger du instruksjonene for å opprette det. Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.
  4. Bekreft faktureringsinformasjonen hvis du blir bedt om det. Du må kanskje legge til en gyldig betalingsmåte.
  5. Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

* Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering aktivert på Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.