Bli med i Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for å få tilgang til en nøye utvalgt samling med nye spill på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Når du abonnerer på Apple Arcade, får du ubegrenset tilgang til en eksklusiv katalog med nye spill som du kan spille på alle enhetene dine – både med og uten internett-tilkobling.

Du kan kjøpe og laste ned andre spill fra App Store uten å abonnere på Apple Arcade. Apple Arcade-spill er imidlertid kun tilgjengelige med Apple Arcade-abonnement.

Hvis du vil se hvilke spill som er inkludert i Apple Arcade før du abonnerer, går du til Arcade-fanen i App Store. Rull til bunnen, og trykk eller klikk på Se alle spill.

Finn ut mer om Apple Arcade og prisene.

Abonner på Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade

Sørg for at du har en iPhone eller iPod touch med nyeste versjon av iOS, en iPad med nyeste versjon av iPadOS, en Mac med nyeste versjon av macOS, eller en Apple TV med nyeste versjon av tvOS. Deretter følger du fremgangsmåten nedenfor for å registrere deg for Apple Arcade.

Åpne App Store eller Arcade-appen

På iPhone, iPad, iPod touch eller Mac går du til Arcade-fanen i App Store og ser etter abonnementstilbudet. Hvis du ikke ser det, kan du prøve å laste ned et Apple Arcade-spill, så blir du bedt om å abonnere.

Åpne Arcade-appen på Apple TV for å se abonnementstilbudet.

Start et prøveabonnement

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveperiode. (Én prøveperiode per Apple-ID.)

Med Familiedeling får du tilgang til Apple Arcade for deg selv og opptil fem familiemedlemmer. Hvis du bruker Familiedeling og et medlem i familiegruppen din abonnerer på tjenesten, får du en melding om at du allerede har tilgang til abonnementet hvis du selv prøver å abonnere.

Logg på med Apple-ID-en og passordet ditt

Du kan bli bedt om å oppgi Apple-ID og passord. Sørg for at du logger på med Apple-ID-en du bruker til kjøp i App Store.

Hvis du ikke har Apple-ID, følger du instruksjonene for å opprette det. Hvis du ikke er sikker på om du har en Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en. Les om tofaktorautentisering og hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan logge på.

Bekreft detaljene

Sørg for at du har en gyldig betalingsmåte konfigurert for Apple-ID-en din, og godta vilkårene.

Begynn å spill

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.