Om sikkerhetsinnholdet i Firmwareoppdatering 7.8.1 for AirPort-basestasjon

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Firmwareoppdatering 7.8.1 for AirPort-basestasjon.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Firmwareoppdatering 7.8.1 for AirPort-basestasjon

Utgitt 20. juni 2019

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: En ekstern angriper kan lekke minne

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2019-8581: Lucio Albornoz

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: En ekstern angriper kan forårsake tjenestenekt i systemet

Beskrivelse: En dereferanse for en nullpeker ble løst med forbedret validering.

CVE-2019-8588: Vince Cali (@0x56)

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand kjøre vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med fortsatt bruk etter frigjøring ble løst med forbedret minnestyring.

CVE-2019-8578: Maxime Villard

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: En ekstern angriper kan forårsake tjenestenekt i systemet

Beskrivelse: Et problem med tjenestenekt ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2018-6918: Maxime Villard

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: Tilbakestilling til fabrikkinnstillingene slettet kanskje ikke all brukerinformasjon på basestasjonen

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret datasletting.

CVE-2019-8575: Francesco Ferretti fra Magnetic Media Network SpA, joshua stein

Oppføring oppdatert 2. juli 2019

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: En angriper i en privilegert posisjon kan utføre tjenestenekt

Beskrivelse: Et problem med tjenestenekt ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-7291: Maxime Villard

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: IPv4-pakker med spesifisert rute kan bli uventet godtatt

Beskrivelse: IPv4-pakker med spesifisert rute ble deaktivert som standard.

CVE-2019-8580: Maxime Villard

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Express-, AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11n

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand kjøre vilkårlig kode

Beskrivelse: En dereferanse for en nullpeker ble løst med forbedret validering.

CVE-2019-8572: Maxime Villard

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.