Hvis en Microsoft Exchange-kontakt viser feil bursdag på iPhone eller iPad

Finn ut hva du kan gjøre hvis kontaktene i Microsoft Exchange-kontoen din viser feil bursdag.

Kontakter som er lagret i Exchange-kontoen din i iOS 12, kan vise feil bursdag. Hvis du vil løse dette problemet, må du oppdatere til iOS 12.2 eller nyere og deretter laste ned kontaktene fra Exchange-kontoen på nytt:

1. Oppdater til iOS 12.2 eller nyere.
  2. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer, og trykk på Exchange-kontoen.
  3. Slå av Kontakter, og trykk på Slett. Dette fjerner Exchange-kontaktene på enheten din, som du kan laste ned igjen i neste trinn.
  4. Slå på Kontakter.

Kontakter fra Exchange-kontoen din lastes automatisk ned til enheten på nytt, med riktig bursdag.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.