Send et Clips-prosjekt til en annen iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du bruker AirDrop til å sende Clips-prosjekter til en annen enhet.

Med AirDrop kan du begynne på et Clips-prosjekt på iPhone og fullføre det på en annen iOS-enhet. Eller du kan sende et prosjekt til en venn, som deretter kan redigere det. Du kan også sende en kopi av prosjektet til Macen og lagre den i filene dine.

Merk at å sende et Clips-prosjekt ikke er det samme som å dele en Clips-video.

Før du begynner

• Bruk App Store til å oppdatere til den nyeste versjonen av Clips.
  • Sørg for at enheten du sender til, er i nærheten og innenfor Bluetooth- og Wi-Fi-rekkevidde.
  • Sørg for at enheten du sender til, er stilt inn til å motta innhold gjennom AirDrop.
  • Gi prosjektet et navn, slik at det blir enklere å finne det igjen når du har delt det: Trykk på prosjektnavigeringsknappen i Clips . Trykk på et prosjekt, trykk på Mer-knappen , og velg Endre navn. Gi prosjektet et nytt navn og trykk på Lagre.

iPhone med delingsark i Clips-appen

Slik sender du et Clips-prosjekt til en annen enhet

1. Åpne Clips og trykk på prosjektnavigeringsknappen .
  2. Trykk på prosjektet du vil dele, og trykk på Del-knappen .
  3. Trykk på Eksporter prosjekt. Clips samler alle bildene og videoene du har brukt i prosjektet, i én fil som kan redigeres.
  4. Velg et mål i AirDrop-delen øverst på delingsarket. Du kan sende til en av de andre iOS-enhetene dine, til enheten til en venn eller til en Mac. Clips-prosjektet blir sendt med én gang du trykker på målet.

Når den andre iOS-enheten mottar Clips-prosjektet, blir prosjektet åpnet i Clips-appen. Når du sender et Clips-prosjekt til en Mac, blir prosjektet lagret i Nedlastinger-mappen.

Hvis du ikke kan sende prosjektet eller det ikke kan åpnes

Hvis du har et problem med å sende et Clips-prosjekt via AirDrop, kan du prøve denne fremgangsmåten:

• Sørg for at begge iOS-enhetene bruker den nyeste versjonen av Clips.
  • Hvis du ikke kan sende prosjektet fordi det er et objekt som mangler, bør du sjekke Nylig slettet-mappen i Bilder. Hvis du ser objektet som mangler, velger du det og trykker eller klikker på Gjenopprett. Clips importerer automatisk filen som manglet. Deretter kan du prøve å sende prosjektet igjen.