Om sikkerhetsinnholdet i Snarveier 2.1.3 for iOS

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Snarveier 2.1.3 for iOS.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Snarveier 2.1.3 for iOS

Utgitt 7. februar 2019

Snarveier

Tilgjengelig for: Snarveier 2.1.2 for iOS

Virkning: En lokal bruker kan være i stand til å se sensitiv brukerinformasjon

Beskrivelse: Et problem med analyse i behandlingen av registerbaner ble løst med forbedret validering av baner.

CVE-2019-7289: Sem Voigtländer fra Fontys Hogeschool ICT

Snarveier

Tilgjengelig for: Snarveier 2.1.2 for iOS

Virkning: En sandkasseprosess kan omgå sandkasserestriksjoner

Beskrivelse: Et problem med tilgang ble løst gjennom ekstra sandkasserestriksjoner.

CVE-2019-7290: Avimanyu Roy (@AvimanyuRoy3)

Ytterligere anerkjennelse

Snarveier

Vi vil gjerne takke Sem Voigtländer fra Fontys Hogeschool ICT for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.