Bruk Instant Hotspot for å koble til Delt Internett uten å skrive inn et passord

Med Instant Hotspot kan Delt Internett på iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) brukes til å få Internett-tilgang på Mac, iPhone, iPad eller iPod touch – uten at du trenger å skrive inn passordet ditt.

Konfigurer Instant Hotspot

Bruk Instant Hotspot på hvilken som helst Mac, iPhone, iPad eller iPod touch som oppfyller systemkravene for Kontinuitet. Funksjonen fungerer når enhetene dine er i nærheten av hverandre og konfigurert på denne måten:

Mac-maskin med Wi-Fi-statusmenyen koblet til et Personal Hotspot til en iPhone, og en iPhone med en blå statuslinje som indikerer en aktiv Delt Internett-tilkobling

Bruk Instant Hotspot

Slik kobler du til Delt Internett:

• På Mac bruker du Wi-Fi-statusmenyen wi-fi-symbolet i menylinjen for å velge navnet til iPhonen eller iPaden som leverer Delt Internett Delt Internett-symbolet.
  • På iPad, iPod touch eller en annen iPhone går du til Innstillinger > Wi-Fi, og deretter trykker du på iPhonen eller iPaden som leverer Delt Internett Delt Internett-symbolet.

Hvis du blir bedt om å skrive inn et passord når du kobler til, må du sørge for at enhetene er konfigurert som beskrevet ovenfor.

Wi-Fi-statussymbolet wi-fi-symbolet i menylinjen endres til Delt Internett-symbolet Delt Internett-symbolet så lenge enheten din er koblet Delt Internett.