Bruk Instant Hotspot for å koble til Delt internett uten å skrive inn noe passord

Med Instant Hotspot kan du koble Apple-enheten din til Delt internett på iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) uten å skrive inn wifi-passordet.

Dette trenger du for å bruke Instant Hotspot

• En iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med et aktivert operatørabonnement som tilbyr Delt internett-tjenesten. For å slå Delt internett på eller av eller se wifi-passordet går du til Innstillinger > Delt internett. Trenger du hjelp?

• En iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Vision Pro som oppfyller systemkravene for Instant Hotspot.

• Enheten som leverer Delt internett, og enheten som kobler til Delt internett, må være i nærheten av hverandre og konfigurert på følgende måte:

Slik bruker du Instant Hotspot

Å koble til Delt internett fungerer på samme måte som å koble til andre wifi-nettverk. Men med Instant Hotspot blir du ikke bedt om å oppgi wifi-passordet for Delt internett.

• På Mac klikker du på WifiWifi i KontrollsenterKontrollsenter eller på menylinjen, og deretter velger du navnet på iPhonen eller iPaden som distribuerer Delt internettDelt internett.

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Vision Pro går du til Innstillinger > Wifi og trykker på navnet på iPhonen eller iPaden som distribuerer Delt internettDelt internett.

Når du er koblet til Delt internett, endres wifi-statussymboletwifi-statussymbolet på enheten til Delt internett-symboletDelt internett-symbolet.

Delt internett-symbolet i macOS og iOS etter tilkobling