Om sikkerhetsinnholdet i Safari 12.0.3

I dette dokumentet beskrives sikkerhetsinnholdet i Safari 12.0.3.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Safari 12.0.3

Utgitt 22. januar 2019

Leserfunksjonen i Safari

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til et angrep med skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et problem med skript på tvers av nettsteder i Safari. Problemet ble løst gjennom forbedret URL-validering.

CVE-2019-6228: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med typeforveksling ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-6215: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-6212: Mike Zhang fra The Pangu team, Wen Xu fra SSLab at Georgia Tech

CVE-2019-6216: Fluoroacetate i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-6217: Fluoroacetate i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative, Proteas, Shrek_wzw og Zhuo Liang fra Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-6226: Apple

Oppføring oppdatert 15. februar 2019

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-6227: Qixun Zhao fra Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2019-6233: G. Geshev fra MWR Labs i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-6234: G. Geshev fra MWR Labs i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2019-6229: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan avsløre sensitiv brukerinformasjon

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2019-8570: James Lee (@Windowsrcer) fra S2SWWW.com

Oppføring lagt til 3. april 2019, oppdatert 11. september 2019

Ytterligere anerkjennelse

Leserfunksjonen i Safari

Vi vil gjerne takke Ryan Pickren (ryanpickren.com) for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.