Hva ligger under Andre i iCloud-lagringen din?

Finn ut mer om Andre-kategorien i iCloud-lagring på iPhone, iPad eller iPod touch.

Med iCloud kan du lagre det du liker best og holde det oppdatert på alle enheter som er logget på med Apple-ID-en din. Du får 5 GB gratis iCloud-lagring, og du kan kjøpe mer eller frigjøre plass når som helst.

Se hva du lagrer i iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger, og deretter på navnet ditt.
  2. Velg iCloud.
  3. Trykk på Administrer lagring.

Hvis du ser en kategori som heter Andre inne på iCloud-lagringen din, kan du lese om hva det innebærer.

Se hva du lagrer i iCloud på hvilken som helst enhet med en nettleser

1. Gå til iCloud.com.
  2. Logg på med Apple-ID-en du bruker til iCloud.
  3. Trykk på Kontoinnstillinger for å se lagringen din.

Hvis du ser en kategori som heter Andre inne på iCloud-lagringen din, kan du lese om hva det innebærer.

Hvis du ser en kategori som heter Andre inne på iCloud-lagringen din

Når du ser på iCloud-lagringen din, vi du kanskje se en kategori som heter Andre. Dette er en gruppering av kategorier, ettersom en mindre skjerm ikke alltid har plass til å vise alle kategorinavnene. Mail og Meldinger i iCloud kan for eksempel kombineres til Andre på iPhone, iPad eller iPod touch, men de vil likevel vises med de virkelige kategorinavnene på Mac.*

Andre kan inneholde forskjellige kategorier – det er avhengig av hva du lagrer i iCloud og om du er del av en familie som deler lagring. Vanligvis vises de to største lagringskategoriene med de virkelige navnene på iPhone, iPad eller iPod touch, mens resten av kategoriene grupperes sammen til Andre.

* For å sjekke iCloud-lagringen din på Mac, velger du Apple-menyen () > Systemvalg. Klikk på Apple-ID og deretter iCloud. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, velger du Apple-menyen () > Systemvalg. Klikk på iCloud og deretter Administrer. Du kan også se iCloud-lagringen din på iCloud.com med den samme Apple-ID-en som du bruker med iCloud. Trykk på Kontoinnstillinger for å se iCloud-lagringen din, og hold pekeren over de fargede seksjonene for å se mer informasjon.