Hva ligger under Andre i iCloud-lagringen din?

Finn ut mer om Andre-kategorien i iCloud-lagring på iPhone, iPad eller iPod touch.

Med iCloud kan du lagre det du liker best og holde det oppdatert på alle enheter som er logget på med Apple-ID-en din. Du får 5 GB gratis iCloud-lagring, og du kan kjøpe mer eller frigjøre plass når som helst.

For å se hva som er lagret i iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring. Hvis du ser en kategori som heter Andre i iCloud-lagring, kan du finne ut hva dette betyr her.

Hvis du ser Andre på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan se en iCloud-lagringskategori på iPhone, iPad eller iPod touch som heter Andre. Dette er en gruppering av kategorier, ettersom en mindre skjerm ikke alltid har plass til å vise alle kategorinavnene. Mail og Meldinger i iCloud kan for eksempel kombineres til Andre på iPhone, iPad eller iPod touch, men de vil likevel vises med de virkelige kategorinavnene på Mac.*

Andre kan inneholde forskjellige kategorier – det er avhengig av hva du lagrer i iCloud og om du er del av en familie som deler lagring. Vanligvis vises de to største lagringskategoriene med de virkelige navnene på iPhone, iPad eller iPod touch, mens resten av kategoriene grupperes sammen til Andre.

* For å sjekke iCloud-lagringen din på Mac går du til  > Systemvalg > iCloud > Administrer.