Koble flere skjermer til Mac mini (2018)

Mac mini (2018) har fire innebygde Thunderbolt 3-porter og støtter derfor en HDMI-skjerm i tillegg til to 4K-skjermer eller én 5K-skjerm.

Mac mini (2018) støtter én HDMI-skjerm med oppløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz, i tillegg til en av følgende konfigurasjoner:

• Én 5K-skjerm med 5120 x 2880 ved 60 Hz
  • To SST (Single Stream Transport) 4K-skjermer med oppløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz
  • Én MST (Multi-Stream Transport) 4K-skjermer med maksimal oppløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.