Få hjelp med Dual SIM med en eSIM

Finn ut hvordan du løser problemer som kan oppstå når du bruker Dual SIM med iPhone XS-, iPhone XS Max- og iPhone XR-modeller som har et nano-SIM-kort og en eSIM.

Kontroller abonnementene dine

• iPhone må være låst opp, eller begge mobilabonnementene må være fra den samme operatøren.
  • Begge abonnementene må være konfigurert og klare til bruk.
  • Operatøren eller operatørene dine må støtte Dual SIM med en eSIM.
  • Hvis det første SIM-kortet kommer fra en CDMA-operatør, støtter ikke det andre SIM-kortet CDMA. Ta kontakt med operatøren for å få mer informasjon.

eSIM på iPhone tilbys ikke i fastlands-Kina. I Hongkong og Macao er det kun iPhone XS som har eSIM. Finn ut mer om å løse problemer med Dual SIM når du bruker to nano-SIM-kort i Fastlands-Kina, Hongkong og Macao.

Hvis du ikke kan konfigurere eSIM

• Hør med operatøren din for å se om iPhone-abonnementet er kvalifisert for Dual SIM-tjenesten.
  • Hvis du har et mobilabonnement som er tilknyttet en bedrift eller organisasjon, kontakter du organisasjonen eller operatøren for å høre om de støtter denne funksjonen.
  • Sørg for at operatørene har kundestøttedekning i området og at det ikke er noe form for driftsstans her.
  • Sørg for at mobilabonnementene er konfigurert, klare til bruk og ikke blokkert for fakturering.

Hvis du fortsatt ikke kan konfigurere eSIM, kontakter du operatøren din for kundestøtte.

Hvis du ikke ser én eller begge mobilabonnementene

Hvis du går til Innstillinger > Mobilnett, bør du se begge abonnementene dine. Gjør dette hvis du ikke ser dem.

Hvis du ikke ser eSIM-abonnementet

1. Følg trinnene for å konfigurere mobilabonnementet med eSIM.
  2. Åpne Kontrollsenter, og sørg for at begge operatørene vises i statuslinjen.

Hvis du ikke ser nano-SIM-kortabonnementet ditt

Sørg for at nano-SIM-kortet er plassert riktig i SIM-kortskuffen:

1. Fjern SIM-kortskuffen og undersøk SIM-kortene for tegn til skade eller korrosjon.
  2. Fjern SIM-kortet fra SIM-kortskuffen, og sett det inn igjen.
  3. Sørg for at du lukker SIM-kortskuffen fullstendig, slik at den ikke er løs.
  4. Åpne Kontrollsenter og sørg for at begge operatørene vises i statuslinjen.

Hvis nano-SIM-kortet ikke fungerer, hvis det ikke passer eller er bøyd, eller hvis du ser «Kort er ikke kompatibelt med LTE» på iPhone, kontakter du operatøren for å få et nytt nano-SIM-kort.