Slik sender du AirPod tilbake til Apple etter at du har mottatt en erstatning i Europa

Velg land eller region.

Vi beklager at AirPod ikke virker som den skal.

Når du har kontaktet Apple for å bestille en erstatning, får du en pakke med en ny AirPod og alt du trenger for å returnere det defekte produktet til Apple.

Viktig: Sørg for at du returnerer den defekte AirPoden (gjelder ikke hvis du får erstatning for en mistet AirPod) slik at Apple mottar den innen ti dager etter dagen erstatningen ble sendt (sjekk forsendelsesdatoen). Hvis Apple ikke mottar produktet innen ti dager, eller hvis Apple-teknikerne oppdager at produktet har skader som skyldes uhell eller uautoriserte endringer, blir du belastet for opptil hele verdien av erstatningsproduktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se vilkårene og betingelsene.

Pakk AirPod i emballasjen som følger med

1. Fjern AirPod-erstatningen fra emballasjen. La innlegget til den hvite esken ligge åpent.
  2. Plasser det defekte AirPod-produktet i innlegget i den hvite esken ved å skyve den tynne enden av AirPod inn i papirrøret. Sørg for at den øverste delen av AirPod ligger i hullet i innlegget.
  3. Brett ned klaffen over AirPod.
  4. Brett sammen innlegget for å lukke det, og brett opp klaffen som stikker ut av innlegget.
  5. Plasser innlegget i den hvite esken.  AirPod bør ligge med høyttaleren opp.  Lukk den hvite esken ved å legge på lokket.
  6. Plasser den hvite esken inni den hvite, polstrede konvolutten. Ikke ta med noe annet utstyr, som den andre AirPoden, ladeetuiet eller -kabelen. Ikke ta med noe annet utstyr, som ladeetuiet eller kabelen. Hvis du returnerer to AirPods, plasserer du begge i den samme konvolutten som AirPods-erstatningene kom i.
  7. Forsegl konvolutten med teipbiten øverst på konvolutten.
  8. Hvis du har det røde, sorte og hvite batteriklistremerket, må du sørge for at det er synlig på utsiden av konvolutten.

Send AirPod til Apple

1. Hvis returetiketten er inkludert, fester du den på esken.
  2. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted.
  3. Be transportøren om en kvittering for henting.
  4. Etter noen få dager sjekker du at Apple har mottatt den defekte AirPoden.

*Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.

Bruk AirPod-erstatningen

1. Når du bare erstatter én AirPod, forblir serienummeret det samme. Apple-erstatningsproduktet dekkes av en 90-dagers servicegaranti eller den tiden som gjenstår av den originale produktgarantien eller AppleCare-abonnementet, avhengig av hvilken som varer lengst.
  2. Plasser Apple AirPods i ladeetuiet, og hold inne konfigureringsknappen til statuslampen blinker hvitt.
  3. Konfigurer AirPods.

© 2019 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone, AirPods og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Andre produkter og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.