Service og reparasjon for AirPods

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for AirPods i Norge.

Hvor får jeg service?

Gjør en avtale hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Du trenger serienummeret, så pass på at du har med deg ladeetuiet, kjøpsbevis eller den opprinnelige AirPods-esken sammen med de opprinnelige AirPods. Serienummeret for etuiet står på innsiden av lokket. Hvis AirPods er koblet til iOS-enheten din, kan du også finne serienummeret ved å gå til Innstillinger > Generelt> Om > AirPods.

Eller du kan kontakte oss, så sender vi deg AirPods for å erstatte dine, og vi inkluderer emballasje, slik at du kan sende tilbake produktet som er skadet eller ikke fungerer. Vi legger inn en midlertidig reservasjon på kredittkortet ditt for å dekke hele verdien på produktet. Denne reservasjonen utgår hvis reparasjonen er dekket under garanti eller forbrukerlovgivning.

Start en serviceforespørsel
Finn ut mer om AirPods

Hvor mye koster det å reparere eller erstatte AirPods?

Modell Batteriservice Avgift utenom garantien Tapt
AirPods 499 NOK hver 699 NOK hver 699 NOK hver
Ladeetui 499 NOK 699 NOK 699 NOK

Prisene som vises her, er for reparasjoner utført av Apple. Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle priser oppgis i norske kroner og er inkludert mva. Frakt (om nødvendig) på 100,75 NOK tilkommer.

Hvis du trenger service for AirPods eller ladeetuiet, krever vi ingen betaling hvis problemet er dekket under Apples ettårs begrensede garanti eller forbrukerlovgivningen.

Apples begrensede garanti dekker et defekt batteri, men den dekker ikke slitasje fra normal bruk. Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av garantien vår eller av forbrukerlovgivningen, utfører vi service på det kostnadsfritt. Dersom du ikke har dekning for batteriservice, kan vi bytte batteriet mot en avgift.

Hvis AirPods eller ladeetuiet blir skadet ved et uhell, kan du få erstattet det skadede produktet mot en avgift utenom garantien. Hvis du mister en AirPod eller ladeetuiet, kan vi erstatte den tapte enheten mot en avgift. Hvis du trenger å erstatte AirPods eller ladeetuiet, vil erstatningsproduktene være nye eller tilsvarende nye i ytelse og pålitelighet.

Få hjelp med lading av AirPods
Sjekk statusen til serviceforespørselen din
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjon