Spill av musikk, podkaster og lydbøker i bilen din

Hør på sanger, podkaster, lydbøker og nyheter med mer mens du kjører.

Før du begynner å kjøre

Her er noen måter du kan lytte i bilen:

• Konfigurer CarPlay i en kompatibel bil.*
  • Hvis bilen har Bluetooth, kan du koble iPhone sammen med bilen.
  • Hvis bilen har USB-port, kan du bruke en Lightning-kabel til å koble iPhone til bilen.
  • Hvis du har en Android-enhet og abonnerer på Apple Music, kan du koble Android-enheten til bilen for å spille av lyd med Android Auto.
  • Hvis Apple Music er innebygd i bilen, kan du høre på musikk uten å koble til telefonen. Bare åpne Apple Music på displaypanelet i bilen, og følg instruksjonene på skjermen for å logge på med Apple-ID-en som du bruker sammen med Apple Music. Skriv deretter inn verifiseringskoden du mottar på telefonen, for å fullføre oppsettet.

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan kobles sammen med bilen.

*Selv om bilen din er kompatibel med CarPlay, er ikke CarPlay tilgjengelig i alle land og regioner.

Bruk CarPlay

Når du har konfigurert CarPlay, kan du spille av innhold fra Musikk-appen, Podkaster-appen, Lydbøker-appen og Nyheter-appen mens du kjører. Noen tredjeparts lydapper er også tilgjengelige i CarPlay.

Du kan styre hva som spilles av, ved å bruke Spilles nå.

Musikk-appen

Musikk

Spill av musikk fra biblioteket ditt. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også bla gjennom og strømme musikk fra Apple Music-katalogen, få anbefalinger i For deg, med mer.

Finn ut mer om Apple Music-appen.

Podkaster-appen

Podkaster

Spill de nyeste episodene fra yndlingsprogrammene dine i Lytt nå, eller velg en av episodene i Biblioteket. Du kan også strømme populære podkastepisoder fra Naviger.

Finn ut mer om Apple Podkaster.

Lydbøker-appen.

Lydbøker

Du kan strømme lydbøker fra en mobilaktivert iPhone eller iPad*, eller spille av lydbøker som er lastet ned til iPhone.

Finn ut mer om lydbøker.

*Datautgifter kan gjelde.

Nyheter

Lytt til Apple News Today, et daglig sammendrag av de viktigste sakene. Hvis du abonnerer på Apple News+, kan du også glede deg over kommenterte versjoner av utvalgte Apple News+-saker.

Finn ut mer om å lytte til Apple News.

Apple News og visse funksjoner i Apple News er ikke tilgjengelige i alle land og regioner.

Bruk Siri

Du kan be Siri om å stanse, starte eller endre lyden du lytter til mens du kjører.

• For å aktivere Siri mens du er tilkoblet CarPlay eller Siri Eyes Free, trykker du på Talekontroll-knappen på rattet og holder den inne til du hører Siri.
  • Hvis bilen har berøringsskjerm, kan du også berøre og holde på Hjem-knappen i CarPlay.
  • Hvis bilen ikke støtter CarPlay eller Siri Eyes Free, og iPhone står i en holder, sider du bare «Hei Siri.»

Les hvordan du kan bruke Siri til å spille musikk eller podkaster.

Tilpass innstillingene dine til kjøring

Bruk iPhone for å legge til, fjerne eller omorganisere appene du ser i CarPlay. På iPhone går du til Innstillinger > Generelt > CarPlay, velger bilen din og drar deretter appene dit du vil ha dem.

Hvis du ikke bruker CarPlay, kan du aktivere Ikke forstyrr sjåføren for å filtrere bort de fleste varsler, men du kan fortsatt bruke Siri til å kontrollere musikken, podkastene og lydbøkene dine.

Hvis du ikke vil at enkelte apper skal bruke mobildata mens du kjører, kan du slå av appens tilgang til mobildata i Innstillinger > Mobilnett.

Når du laster ned innhold over Wi-Fi, bruker du ikke mobildata til å spille det av. Trykk på nedlastingssymbolet ved siden av en sang, et album, en podkastepisode eller en lydbok for å laste dem ned. Les hvordan du laster ned tidligere kjøp på nytt.

Finn ut mer

Hvis du har logget på Apple Music på displaypanelet i bilen, kan du logge av der. Alternativt kan du åpne Musikk-appen på en annen enhet, gå til Til deg, trykke på profilbildet ditt øverst og deretter bla ned til enhetene dine og fjerne bilen din for å logge av.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.