Spill av musikk, podkaster og lydbøker i bilen med iPhone

Hør på sanger, podkaster og lydbøker med mer mens du kjører.

Kom i gang

Du kan bruke iPhone til å begynne å spille av lyd før du begynner å kjøre, eller du kan bruke Siri til å spille av lyd. Hvis bilen din har støtte for Apple CarPlay, kan du bruke den innebygde skjermen i stedet.

Først kobler du iPhone til bilen på én av tre måter:

Lær hva du kan gjøre bvis iPhone, iPad eller iPod ikke kan sammenkobles med eller ikke fungerer i bilen.

1. Selv om bilen din er kompatibel med CarPlay, er ikke CarPlay tilgjengelig i alle land og regioner.

Bruk CarPlay

Når du har konfigurert CarPlay for første gang, kan du bruke Musikk-appen, Podkaster-appen og Lydbøker-appen mens bilen kjører. Noen lydapper fra andre produsenter, som Sirius XM, er også tilgjengelige i CarPlay.

Du kan velge hva du vil spille av fra appene Musikk, Podkaster og Lydbøker. Bruk Spilles nå-appen til å finne ut hva som spiller akkurat nå.

Music-appen.

Musikk
Spill av musikk fra biblioteket ditt. Hvis du har et abonnement på Apple Music, kan du også strømme musikk fra For deg, Naviger og Radio. Hvis du ikke har et abonnement på Apple Music, kan du likevel lytte til Beats 1 og noen radiostasjoner nyheter og andre programmer.

Podkaster-appen.

Podkaster
Spill de nyeste episodene fra yndlingsprogrammene dine i Lytt nå, eller velg en av episodene i Biblioteket. Du kan også strømme populære podkastepisoder fra Naviger.

Lydbøker-appen.

Lydbøker
Spill lydbøker du har lastet ned til iPhone.

Du kan bruke iPhone til å legge til, fjerne eller omorrganisere appene du ser i CarPlay. Gå til Innstillinger > Generelt > CarPlay, velg bilen din, og dra deretter appene dit du vil ha dem-

Hvis du mottok en innholdskode til Apple Music

Bruk Siri

Du kan be Siri om å stanse, starte eller endre lyden du lytter på mens du kjører.

For å aktivere Siri mens du er tilkoblet CarPlay eller Siri Eyes Free, trykker du på Talekontroll-knappen på rattet og holder den inne til du hører Siri. Hvis bilen din har berøringsskjerm, kan du også berøre og holde på Hjem-knappen i CarPlay. Hvis bilen din ikke støtter CarPlay eller Siri Eyes Free, og iPhone står i en holder, sider du bare «Hei Siri.» Les hvordan du kan bruke Siri til å spille musikk eller podkaster.

Tilpass innstillingene dine til kjøring

Hvis du ikke bruker CarPlay, kan du aktivere Ikke forstyrr sjåføren for å filtrere bort de fleste varsler, men du kan fortsatt bruke Siri til å kontrollere musikken, podkastene og lydbøkene dine.

Hvis du ikke vil at enkelte apper skal bruke mobildata mens du kjører, kan du slå av appens tilgang til mobildata i Innstillinger > Mobilnett.

Når du laster ned innhold på Wi-Fi, kan du ikke bruke mobildata til å spille det av. Trykk på nedlastingssymbolet ved siden av en sang, et album, en podkastepisode eller en lydbok for å laste dem ned. Les hvordan du laster ned tidligere kjøp på nytt

Les mer om hvordan du kan bruke apper til å lytte til lyd

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.