Slik sender du AirPod-ladeetuiet tilbake til Apple etter at du har mottatt en erstatning i Europa

Velg land eller region.

Vi beklager at AirPod-ladeetuiet ikke virker som det skal.

Når du har kontaktet Apple for å bestille et erstatningsprodukt, får du en pakke med et nytt AirPod-ladeetui og alt du trenger for å returnere det defekte produktet til Apple.

Viktig: Sørg for at du returnerer det defekte AirPod-ladeetuiet (gjelder ikke hvis du får erstatning for et mistet ladeetui) slik at Apple mottar det innen ti dager etter dagen erstatningen ble sendt (sjekk forsendelsesdatoen). Hvis Apple ikke mottar produktet innen ti dager, eller hvis Apple-teknikerne oppdager at produktet har skader som skyldes uhell eller uautoriserte endringer, blir du belastet for opptil hele verdien av erstatningsproduktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se vilkårene og betingelsene.

Forbered og pakk ladeetuiet i emballasjen som følger med

1. Lad ut batteriet til det defekte ladeetuiet fullstendig.
  2. Fjern erstatningsladeetuiet fra emballasjen.
  3. Plasser det defekte ladeetuiet i innlegget i den hvite esken (den du fjernet erstatningsladeetuiet fra). Lukk den hvite esken ved å legge på lokket.
  4. Legg den hvite esken i den brune esken. Ikke ta med noe annet utstyr, som AirPods eller kabelen til ladeetuiet.
  5. Lukk den brune esken.
  6. Forsegl den brune esken med pakketeipen som følger med.
  7. Hvis du har det røde, sorte og hvite batteriklistremerket, må du sørge for at det er synlig på utsiden av esken.

Send AirPod-ladeetuiet til Apple

1. Hvis returetiketten er inkludert, fester du den på esken.
  2. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted.
  3. Be transportøren om en kvittering for henting.
  4. Etter noen få dager sjekker du at Apple har mottatt det defekte ladeetuiet.

*Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.

Bruk AirPod-ladeetuiet du fikk som erstatning

1. Registrer serienummeret til det nye ladeetuiet. Erstatningsproduktet dekkes av en 90 dagers servicegaranti eller den tiden som gjenstår av produktgarantien – avhengig av hvilken som varer lengst.
  2. Plasser Apple AirPods i ladeetuiet, og hold inne konfigureringsknappen til statuslampen blinker hvitt.
  3. Konfigurer AirPods.

© 2019 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, iPhone, AirPods og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Andre produkter og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.