Bruk Blackmagic eGPU med Mac

Blackmagic eGPU er en ekstern grafikkprosessor som gir Mac mer grafikkraft til arbeidsflyter med pro-apper, spill, oppretting av VR-innhold og mer.

Blackmagic eGPU fra Blackmagic Design er laget i nært samarbeid med Apple og gjør det mulig å jobbe raskere med pro-apper, spille spill i jevn kvalitet og lage virkelighetsnært VR-innhold på Mac.

Blackmagic eGPU inkluderer en Radeon Pro 580-grafikkprosessor med 8 GB GDDR5-minne, og gir dermed MacBook Pro grafikkytelse tilsvarende en 27-tommers Mac i det øvre markedssjiktet. I tillegg til å forbedre grafikkytelsen gir Blackmagic eGPU også 85 watt med ladekraft for MacBook Pro.

Blackmagic eGPU kan kobles til skjermer og VR-tilbehør med disse portene:

• To Thunderbolt 3 (USB-C)
  • Fire USB 3.0
  • Én HDMI 2.0

Systemkrav

Blackmagic eGPU er kompatibel med alle Macer som har Thunderbolt 3 og kjører macOS High Sierra 10.13.5 eller nyere. Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Koble til og bruke Blackmagic eGPU

Når du kobler Blackmagic eGPU til Mac med en Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel, vises menylinjeelementet for eGPU, , som indikerer at eGPU-en er klar til bruk.

Blackmagic eGPU akselererer automatisk grafikken fra Metal-baserte apper på eksterne skjermer og enheter som er koblet til eGPU-en. Du kan bruke Aktivitetsmonitor til å bekrefte at eGPU-en er i bruk:

1. Åpne Aktivitetsmonitor, som ligger i Verktøy-mappen inne i Programmer.
  2. Velg Vindu > GPU-logg. En graf vises, som kartlegger aktiviteten til datamaskinens interne GPU og Blackmagic eGPU.

For å frakoble Blackmagic eGPU bruker du menylinjeelementet  til å frakoble eGPU-en trygt fra Mac før du trekker ut kabelen.

Finn ut mer

macOS støtter for øyeblikket ikke eGPU-er i Windows ved bruk av Boot Camp eller når Mac er i macOS-gjenoppretting, ved FileVault-innlogging eller under installering av systemoppdateringer.

Finn ut mer om bruk av eGPU-er med Mac.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.