Mac-modeller med Apple T2-sikkerhetsbrikken

Finn ut hvilke Macer som har Apple T2-sikkerhetsbrikken.

Apple T2-sikkerhetsbrikken er Apples andre generasjons, spesiallagde silikonbrikke for Mac. Med T2-brikken får Macen funksjoner som kryptert lagring og sikker oppstart, forbedret bildesignalbehandling og sikkerhet for Touch ID-data. Finn ut mer om maskinvaresikkerhet i Apple-enheter.

Modeller med Apple T2-sikkerhetsbrikken

Disse Macene har Apple T2-sikkerhetsbrikken:

• iMac (Retina 5K, 27-tommers, 2020)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (2019)
  • Mac Pro (rack, 2019)
  • Mac mini (2018)
  • MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2020)
  • MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2019)
  • MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2018)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2020, to Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2020, fire Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (16-tommers, 2019)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2019, to Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (15-tommers, 2019)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2019, fire Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (15-tommers, 2018)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2018, fire Thunderbolt 3-porter)

Du kan også bruke Systeminformasjon til å finne ut om Macen din har denne brikken:

1. Trykk på og hold inne Tilvalg-tasten mens du velger Apple-menyen  > Systeminformasjon.
  2. I sidepanelet velger du enten Kontroller eller iBridge, avhengig av macOS-versjonen.
  3. Hvis du ser «Apple T2-sikkerhetsbrikke» til høyre, har Mac-modellen din Apple T2-brikken.