Mac-modeller med Apple T2-sikkerhetsbrikken

Med Apple T2-sikkerhetsbrikken får Mac et helt nytt nivå av integrering og sikkerhet.

Apple T2-sikkerhetsbrikken er Apples andre generasjons, spesiallagde silikonbrikke for Mac. Ved å omdesigne og integrere flere kontrollere i andre utgaver av Mac – SMC (systemadministreringskontroll), bildesignalprosessor, lydkontroller og SSD-kontroller – gir T2-brikken helt ny funksjonalitet til Mac.

T2-brikken gir sikkerhet på et helt nytt nivå med en Secure Enclave-koprosessor som muliggjør ny funksjonalitet for kryptert lagring og sikker oppstart. Brikkens bildesignalprosessor sammen med FaceTime HD-kameraet åpner for forbedret kartlegging av fargetoner, forbedret eksponeringskontroll samt automatisk eksponering/hvitbalanse ved ansiktsgjenkjenning.

Disse Mac-modellene har Apple T2-sikkerhetsbrikken:

Du kan også bruke Systeminformasjon til å finne ut om din Mac har denne brikken:

1. Trykk og hold inne Tilvalg-knappen mens du velger Apple ()-menyen > Systeminformasjon.
  2. I sidepanelet velger du enten Kontroller eller iBridge, avhengig av macOS-versjonen.
  3. Hvis du ser «Apple T2-sikkerhetsbrikke» til høyre, har din Mac Apple T2-brikken.