Mac-maskiner med Apple T2-sikkerhetsbrikken

Finn ut hvilke Macer som har Apple T2-sikkerhetsbrikken.

No alt supplied for Image

Apple T2-sikkerhetsbrikken er Apples andre generasjons, spesiallagde silikonbrikke for Mac. Med T2-brikken får Macen funksjoner som kryptert lagringFinn ut mer omsecure boot, forbedret bildesignalbehandling og sikkerhet for Touch ID-data. Finn ut mer omFinn ut mer om

MacBook Pro-modeller:

• MacBook Pro (13-tommers, 2020, to Thunderbolt 3-porter)

• MacBook Pro (13-tommers, 2020, fire Thunderbolt 3-porter)

• MacBook Pro (16-tommers, 2019)

• MacBook Pro (13-tommers, 2019, to Thunderbolt 3-porter)

• MacBook Pro (15-tommers, 2019)

• MacBook Pro (13-tommers, 2019, fire Thunderbolt 3-porter)

• MacBook Pro (15-tommers, 2018)

• MacBook Pro (13-tommers, 2018, fire Thunderbolt 3-porter)

MacBook Air-modeller:

• MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2020)

• MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2019)

• MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2018)

iMac-modeller:

• iMac (Retina 5K, 27-tommers, 2020)

• iMac Pro

Mac mini-modeller:

• Mac mini (2018)

Mac Pro-modeller:

• Mac Pro (2019)

• Mac Pro (rack, 2019)

Du kan også bruke Systeminformasjon til å finne ut om Macen har denne chipen:

1. Trykk og hold nede tilvalgstasten mens du velger Apple-menyen  > Systeminformasjon.

2. I sidepanelet velger du enten Kontroller eller iBridge, avhengig av macOS-versjonen.

3. Hvis du ser «Apple T2-sikkerhetsbrikke» til høyre, har Mac-modellen din Apple T2-brikken.