Systemkrav for AirPlay

Finn ut mer om hvilke enheter som er kompatible med AirPlay og AirPlay 2.

Om AirPlay og AirPlay 2

Med AirPlay kan du strømme lyd fra en Apple-enhet til en AirPlay-kompatibel høyttaler. Og strømme videoer og vise skjermen til iOS-enheten eller Macen på Apple TV.

Med AirPlay 2 kan du spille av musikk på flere høyttalere i hjemmet, eller spille noe forskjellig i hvert rom. Du kan også strømme videoer til AirPlay 2-kompatible smart-TV-er. Og bruk Siri på iOS-enheten for å spille av filmer eller TV-serier der du ønsker å se dem,1 og hold kontrollen over hva som spilles av rundt om i hjemmet.

For å bruke AirPlay 2 må du oppdatere enhetene dine til nyeste programvareversjon og legge til AirPlay 2-kompatible høyttalere eller smart-TV-er til Hjem-appen på iOS-enheten

Finn høyttalere, mottakere og smart-TV-er som er kompatible med AirPlay 2.

Systemkrav for AirPlay 2

Følgende enheter støtter strømming av lyd med AirPlay 2. Hvis enheten din oppfyller kravene nedenfor, men du kan ikke bruke AirPlay, kan du lese om hva du kan gjøre.

Enheter du kan spille AirPlay 2-lyd fra

Enheter du kan spille AirPlay 2-videoer fra

Enheter du kan strømme til

Systemkrav for AirPlay

Følgende enheter støtter strømming med AirPlay. Hvis enheten din oppfyller kravene nedenfor, men du kan ikke bruke AirPlay, kan du lese om hva du kan gjøre.

Enheter du kan strømme fra

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac
  • iTunes på Mac eller PC
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD2

Enheter du kan strømme til

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV HD og Apple TV (2. eller 3. generasjon)
  • Høyttalere koblet til lydutgangen (Audio out) på AirPort Express
  • Høyttalere med «Works with Apple AirPlay» på høyttaleremballasjen
  1. Du trenger en AirPlay 2-kompatibel smart-TV som støtter HomeKit for å bruke Siri til å spille av og kontrollere video på smart-TV-er. HomeKit støttes ikke på smart-TV-er fra Samsung.
  2. Du kan bare spille av AirPlay-lyd fra Apple TV.
  3. Enkelte tredjeparts høyttalere kan trenge en firmwareoppdatering for å støtte AirPlay 2-strømming. Gå til produsentens nettsted for å finne ut mer.