Systemkrav for AirPlay

Finn ut mer om hvilke enheter som er kompatible med AirPlay og AirPlay 2.

Om AirPlay og AirPlay 2

Med AirPlay kan du strømme innhold fra en Apple-enhet til en AirPlay-kompatibel høyttaler.

Med AirPlay 2 kan du i tillegg strømme musikk via flere høyttalere og bruke Siri til å styre hvor det spilles. For å bruke AirPlay 2 må du oppdatere enhetene til siste programvareversjon og legge til AirPlay 2-kompatible høyttalere i Hjem-appen på iOS-enheten din.

Systemkrav for AirPlay

Følgende enheter støtter strømming med AirPlay.

Enheter du kan strømme fra

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac eller PC med iTunes
  • Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon)

Enheter du kan strømme til

• HomePod
  • Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) og Apple TV (2. eller 3. generasjon)
  • Høyttalere koblet til lydutgangen (Audio out) på AirPort Express
  • Høyttalere med «Works with Apple AirPlay» på høyttaleremballasjen

Systemkrav for AirPlay 2

Følgende enheter støtter strømming med AirPlay 2.

Enheter du kan strømme fra

Enheter du kan strømme til

*Noen høyttalere fra tredjeparter krever kanskje en programvareoppdatering for å støtte strømming med AirPlay 2. Gå til produsentens nettsted for å finne ut mer.