Systemkrav for AirPlay

Finn ut mer om hvilke enheter som er kompatible med AirPlay og AirPlay 2.

Om AirPlay og AirPlay 2

Systemkrav for AirPlay

Følgende enheter støtter strømming med AirPlay. Hvis enheten din oppfyller kravene nedenfor, men du kan ikke bruke AirPlay, kan du lese om hva du kan gjøre.

Enheter du kan strømme fra

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac
  • iTunes på Mac eller PC
  • Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon)

Enheter du kan strømme til

• HomePod
  • Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) og Apple TV (2. eller 3. generasjon)
  • Høyttalere koblet til lydutgangen (Audio out) på AirPort Express
  • Høyttalere med «Works with Apple AirPlay» på høyttaleremballasjen

Systemkrav for AirPlay 2

Følgende enheter støtter strømming av lyd med AirPlay 2. Hvis enheten din oppfyller kravene nedenfor, men du kan ikke bruke AirPlay, kan du lese om hva du kan gjøre.

Enheter du kan strømme fra

Enheter du kan strømme til

For å bruke AirPlay 2 må du legge til AirPlay 2-kompatible høyttalere til Hjem-appen på iOS-enheten.

*Noen høyttalere fra tredjeparter krever kanskje en programvareoppdatering for å støtte strømming med AirPlay 2. Gå til produsentens nettsted for å finne ut mer.