Systemkrav for AirPlay

Finn ut hvilke enheter som støtter AirPlay 2 og AirPlay.

Systemkrav for AirPlay 2

Følgende enheter støtter strømming med AirPlay 2. Hvis enheten din oppfyller kravene nedenfor, men du kan ikke bruke AirPlay, kan du lese om hva du kan gjøre.

Enheter du kan strømme lyd fra

Enheter du kan strømme video fra

Enheter du kan strømme til

Systemkrav for AirPlay

Følgende enheter støtter strømming med AirPlay. Hvis enheten din oppfyller kravene nedenfor, men du kan ikke bruke AirPlay, kan du lese om hva du kan gjøre.

Enheter du kan strømme fra

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac
  • iTunes på Mac eller PC
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD1

Enheter du kan strømme til

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV HD og Apple TV (2. eller 3. generasjon)
  • Høyttalere koblet til lydutgangen (Audio out) på AirPort Express
  • Høyttalere med «Works with Apple AirPlay» på høyttaleremballasjen
  1. Du kan bare strømme lyd fra Apple TV 4K og Apple TV HD med AirPlay.
  2. Du trenger en AirPlay 2-kompatibel smart-TV som støtter HomeKit for å bruke Siri til å spille av og kontrollere video på smart-TV-er. HomeKit støttes ikke på smart-TV-er fra Samsung.
  3. Enkelte tredjeparts høyttalere kan trenge en firmwareoppdatering for å støtte AirPlay 2-strømming. Gå til produsentens nettsted for å finne ut mer.