Legg til og administrer høyttalere i Hjem-appen

Med Hjem-appen kan du legge til og administrere alle de Apple TV-, HomePod- og AirPlay 2-kompatible høyttalerne du har hjemme – alt på ett sted.

Når du legger til høyttalere i Hjem-appen, kan du bruke AirPlay 2 til å spille av yndlingssangen din overalt i hjemmet. Med Hjem-appen kan du også organisere høyttalerne dine etter rom slik at du kan spille av en sang i ett rom mens noe annet spilles i et annet rom. Og med Siri kan du bruke stemmen til å kontrollere hva som spilles av i alle deler av hjemmet ditt.

Før du begynner

Legg til høyttalere i Hjem-appen

Legg til høyttalene dine i Hjem-appen for å høre på og kontrollere musikk på flere høyttalere med AirPlay 2.

Legg til HomePod

Konfigurer HomePod, så vises den automatisk i Hjem-appen.

HomePod er ikke tilgjengelig i alle land og regioner.

Legg til Apple TV

Du kan legge til en Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) med tvOS 11.4 eller nyere i Hjem-appen. Slik gjør du det:

1. Kontroller at Apple TV er koblet til Wi-Fi-nettverket i hjemmet og logget på iCloud med samme Apple-ID som Hjem-appen.
  2. Gå til Innstillinger > AirPlay > Rom på Apple TV.
  3. Velg et rom du har konfigurert i Hjem-appen, eller velg Legg til nytt rom.

Apple TV-enheten kommer til å vises i Hjem-appen. For å sjekke åpner du Hjem-appen og trykker på Hjem- eller Rom-fanen.

Legg til flere høyttalere

1. Åpne Hjem-appen, trykk på , og trykk på Legg til tilbehør.
  2. Trykk på Mangler kode eller kan ikke skanne, og trykk deretter på høyttaleren.
  3. Vent til høyttaleren er lagt til. Gi høyttaleren et navn, og velg hvilket rom den befinner seg i.
  4. Trykk på Ferdig.

Noen høyttalere kan kreve en firmwareoppdatering eller ekstra konfigurering med appen til produsenten. For å legge til høytalere som er tilkoblet en AirPort Express 802.11n (2. generasjon), oppdaterer du AirPort Express til nyeste firmware.

Organiser høyttalerne dine etter rom

Organiser høyttalerne dine etter rom i Hjem-appen slik at du kan bruke Siri til å kontrollere musikken overalt i hjemmet. Slik gjør du det:

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åpne Hjem-appen, trykk og hold på Apple TV, HomePod eller en annen høyttaler, og trykk på Innstillinger.
  2. Trykk på Rom, og velg et rom hvor høyttaleren befinner seg.
  3. Trykk på Ferdig.

På Mac:

1. Åpne Hjem-appen, dobbeltklikk på Apple TV, HomePod eller en annen høyttaler, og trykk på Innstillinger øverst til høyre.
  2. Klikk på Rom, og velg et rom hvor høyttaleren befinner seg.
  3. Klikk på Ferdig.

Vil du spille av musikk overalt i underetasjen? Finn ut hvordan du grupperer rom sammen i en sone i Hjem-appen.