Fyll penger på Apple-ID-en

Bruk betalingsmåten du har registrert, for å fylle penger på Apple-ID-en. Du kan bruke pengene til å kjøpe iCloud-lagring, objekter fra App Store med mer.

Før du kan fylle penger på Apple-ID-en, må du ha en gyldig betalingsmåte registrert. Finn ut mer om betalingsmåtene du kan bruke med Apple-ID. Eller finn ut hvordan du oppretter en Apple-ID hvis du ikke allerede har en.

Muligheten for å fylle penger på Apple-ID-en er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Finn ut om det er mulig å fylle på penger i landet ditt eller regionen din, og hvilke betalingsmåter som kan brukes for å fylle på penger.

Fylle penger på Apple-ID-en på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på bildet ditt eller påloggingsknappen  øverst på skjermen.
  3. Trykk på «Fyll penger på Apple-ID-en».
    iPhone som viser funksjonen Fyll penger på Apple-ID-en.
  4. Trykk på beløpet du vil fylle på, eller trykk på Annet for å oppgi et annet beløp.
    iPhone som viser beløp som du kan fylle på Apple-ID-saldoen.
  5. Trykk på Neste, og bekreft valget. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet med tekstmelding eller på en annen måte.

Når du har autorisert betalingen, fylles pengene på Apple-ID-en. Du kan bruke kreditten til å foreta kjøp i App Store eller på andre Apple-tjenester, eller til å kjøpe mer iCloud-lagring.

I noen land og regioner kan funksjonen «Fyll penger på Apple-ID-en» hete noe annet.

Fyll penger på Apple-ID-en på Mac eller PC

Hvis du bruker macOS Catalina eller nyere, bruker du App Store. Hvis du bruker en eldre versjon av macOS, eller hvis du bruker en PC, bruker du iTunes.

1. Åpne App Store på Mac. På PC åpner du iTunes for Windows. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID.
  2. Åpne Kontoinformasjon-siden. Slik gjør du det:
    • På Mac velger du Butikk > Vis konto på menylinjen øverst på skjermen. Deretter klikker du på Vis informasjon øverst på skjermen.
    • På PC velger du Konto > Vis konto øverst i iTunes-vinduet. Logg på med Apple-ID-en, og klikk deretter på Vis konto.
  3. På Kontoinformasjon-siden ruller du til delen Apple-ID-konto, og deretter klikker du på «Fyll penger på Apple-ID-en».
    Kontoinformasjon-siden som viser alternativet Fyll penger på Apple-ID-en.
  4. Klikk på beløpet du vil fylle på, eller klikk på Annet for å oppgi et annet beløp.
    Skjermbilde av App Store på Mac som viser beløp som du kan fylle på Apple-ID-saldoen.
  5. Klikk på Neste, og bekreft valget. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet med tekstmelding eller på en annen måte.

Når du har autorisert betalingen, fylles pengene på Apple-ID-en. Du kan bruke kreditten til å foreta kjøp i App Store eller på andre Apple-tjenester, eller til å kjøpe mer iCloud-lagring.

I noen land og regioner kan funksjonen «Fyll penger på Apple-ID-en» hete noe annet.