Fyll på Apple-ID-en din

Med betalingsmåten du har registrert, kan du fylle penger på Apple-ID-en du bruker for kjøp i iTunes Store og App Store og for kjøp av iCloud-lagring.

Før du kan fylle på Apple-ID-en din, må du ha en gyldig betalingsmåte registrert. Finn ut mer om betalingsmåter du kan bruke med Apple-ID.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din, og trykk så på Vis Apple-ID. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din. Finn ut hvordan du oppretter en Apple-ID, hvis du ikke allerede har en.
  3. Trykk på «Fyll på Apple-ID1».
  4. Trykk på beløpet du vil fylle på, eller trykk på Annet for å oppgi et annet beløp.
  5. Trykk på Neste, og bekreft deretter valget ditt. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet ditt med en tekstmelding eller en annen løsning.

Når du har autorisert betalingen, fylles pengene på Apple-ID-en din. Du kan bruke kreditten til å kjøpe varer i iTunes Store og App Store eller til å kjøpe mer iCloud-lagring.

På en Mac eller PC

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din. Finn ut hvordan du oppretter en Apple-ID, hvis du ikke allerede har en.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
  3. Logg på med Apple-ID-en din, og klikk deretter på Vis konto.

På Kontoinformasjon-siden:

1. Rull til Apple-ID-konto, og klikk deretter på «Fyll på Apple-ID1».
  2. Klikk på beløpet du vil fylle på, eller trykk på Annet for å oppgi et annet beløp.
  3. Klikk på Neste, og bekreft deretter valget ditt. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet ditt med en tekstmelding eller en annen løsning.

Når du har autorisert betalingen, fylles pengene på Apple-ID-en din. Du kan bruke kreditten til å kjøpe varer i iTunes Store og App Store eller til å kjøpe mer iCloud-lagring.

Les mer

• Du kan ikke bruke butikkreditt til å gi varer i gave eller kjøpe varer i Apple Online Store. Du kan heller ikke ta ut butikkreditt som fysiske penger.
  • Se butikkreditt tilknyttet Apple-ID-en din i Innstillinger på en iOS-enhet eller via iTunes på Mac eller PC.
  • Alle transaksjoner føres opp i kjøpshistorikken din.

1 «Fyll på Apple-ID»-funksjonen har kanskje et annet navn – avhengig av landet eller regionen.