Legg til penger på Apple‑ID-saldoen

Bruk en betalingsmåte, for eksempel et kreditt- eller debetkort, for å legge til penger på Apple‑ID-saldoen din. Deretter kan du bruke Apple‑ID-saldoen til å kjøpe apper, spill, musikk, iCloud-lagring med mer.

Hvis du vil legge til en betalingsmåte, men ikke legge til penger på Apple‑ID-saldoen, kan du finne ut hvordan du legger til en betalingsmåte.

Legg til penger på Apple‑ID-saldoen på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på bildet ditt eller påloggingsknappen øverst på skjermen.
  3. Trykk på «Legg til penger i Apple‑ID.»
    iPhone som viser alternativet Legg til penger i Apple‑ID.
  4. For å fylle på penger umiddelbart trykker du på beløpet du vil legge til. Eller trykk på Auto Reload (Automatisk påfylling) for å fylle på saldoen din automatisk i fremtiden. Hva er Auto Reload (Automatisk påfylling)?
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet med tekstmelding eller på en annen måte.

Legg til penger på Apple‑ID-saldoen på Mac eller PC

1. Åpne App Store på Mac. På PC åpner du iTunes for Windows. Hvis du ikke er logget på, logger du på med Apple‑ID-en din.
  2. Åpne Kontoinformasjon-siden. Slik gjør du det:
    • På Mac velger du Butikk > Vis konto på menylinjen øverst på skjermen. Deretter klikker du på Vis informasjon øverst på skjermen.
    • På PC velger du Konto > Vis konto øverst i iTunes-vinduet. Logg på med Apple‑ID-en, og klikk deretter på Vis konto.
  3. Klikk på «Legg til penger i Apple‑ID» på Kontoinformasjon-siden.
    Kontoinformasjon-siden som viser alternativet Legg til penger i Apple‑ID-en.
  4. Klikk på beløpet du vil legge til. Eller trykk på Auto Reload (Automatisk påfylling) for å fylle på saldoen din automatisk i fremtiden. Hva er Auto Reload (Automatisk påfylling)?
  5. Klikk på Neste, og bekreft valget. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet med tekstmelding eller på en annen måte.

Fyll automatisk på Apple‑ID-saldoen din

Hvis du vil fylle på Apple‑ID-saldoen automatisk, konfigurerer du Auto Reload (Automatisk påfylling). Du kan fylle på saldoen din ukentlig, annenhver uke eller månedlig. Eller du kan fylle på saldoen din automatisk når den er lav.

Hvis du vil deaktivere Auto Reload (Automatisk påfylling), går du tilbake til siden Legg til penger, og deretter trykker eller klikker du på Turn off Auto Reload (Slå av Automatisk påfylling).

* Det kan hende at disse påfyllingsalternativene ikke er tilgjengelige i enkelte land og regioner.

Få mer hjelp med Apple‑ID-saldoen