Videresend SMS- og MMS-meldinger fra iPhone til Mac eller iPad

Med videresending av tekstmelding kan SMS- og MMS-meldinger du sender og mottar på iPhone, vises på Mac og iPad. Deretter kan du fortsette samtalen fra enheten du vil.

En iPhone ved siden av en Mac hvor begge enhetene viser den samme tekstmeldingsamtalen.

Når noen sender deg en SMS- eller MMS-melding på iPhone, vises den som en grønn boble. iMessage-meldinger vises som blå bobler. Når du konfigurerer videresending av tekstmeldinger, kan du sende og motta SMS- og MMS-meldinger fra iPhone på en hvilken som helst enhet som oppfyller systemkravene for Kontinuitet.

Konfigurere videresending av tekstmeldinger

Sørg for at du er logget på iMessage med den samme Apple-ID-en på hver enhet:

• iPhone eller iPad: Sjekk Apple-ID-en som vises i Innstillinger > Meldinger > Send og motta.
  • Mac: Åpne Meldinger, velg Meldinger > Innstillinger (eller Valg), og klikk deretter på iMessage. Sjekk Apple-ID-en som vises.

På iPhone går du til Innstillinger > Meldinger > Videresending av tekstmeldinger.* Velg deretter hvilke enheter som kan sende og motta tekstmeldinger fra iPhone. Hvis du ikke bruker tofaktorautentisering for Apple-ID, vises en verifiseringskode på alle de andre enhetene dine: angi den koden på iPhonen.

Når iPhone er slått på og koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk, kan SMS/MMS-meldinger sendes og mottas på enheter du har lagt til.

iCloud holder hele samtaleloggen oppdatert og tilgjengelig på alle enhetene dine, selv når du konfigurerer en ny enhet. Finn ut hvordan du beholder alle meldingene dine i iCloud.

Videresende gamle tekstmeldinger

1. Hold på meldingsboblen du vil videresende, og trykk på Mer.
  2. Velg eventuelle andre tekstmeldinger du vil videresende.
  3. Trykk på Videresend  og legg inn en mottaker.
  4. Trykk på Send .

*  Hvis du ikke ser innstillingen for videresending av tekstmeldinger, går du til Innstillinger > Meldinger. Slå iMessage av og deretter på igjen. Trykk på Send og motta, trykk på «Bruk Apple-ID for iMessage», og logg deretter på med den samme Apple-ID-en du bruker på de andre enhetene dine.