Slik videresender du tekstmeldinger fra iPhone til Apple-enheter

Med videresending av tekstmelding kan SMS- og MMS-meldinger du sender og mottar på iPhone, vises på Mac, iPad og iPod touch. Da kan du fortsette samtalen fra den enheten som er nærmest deg.

En iPhone ved siden av en Mac hvor begge enhetene viser den samme tekstmeldingsamtalen.

Når noen sender deg en SMS- eller MMS-melding på iPhone, vises den som en grønn boble – iMessage-meldinger vises som blå bobler. Når du konfigurerer videresending av tekstmeldinger, kan du sende og motta SMS- og MMS-meldinger fra iPhone på en hvilken som helst Mac, iPad eller iPod touch som oppfyller systemkravene for Kontinuitet.

Konfigurere videresending av tekstmeldinger

1. På alle iOS-enhetene dine går du til Innstillinger > Meldinger > Send og motta. På Mac åpner du Meldinger, velger Meldinger > Valg, og deretter klikker du på iMessage. Sørg for at du er logget på iMessage med den samme Apple-ID-en på alle enhetene dine.
  2. På iPhone går du til Innstillinger > Meldinger > Videresending av tekstmeldinger.*
    Meldinger-delen i Innstillinger med alternativet Videresending av tekstmeldinger markert.
  3. Velg hvilke enheter som kan sende og motta tekstmeldinger fra iPhone. Hvis du ikke bruker tofaktorautentisering for Apple-ID, vises en verifiseringskode på alle de andre enhetene dine: angi den koden på iPhone.

Når iPhone er slått på og koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk, kan SMS/MMS-meldinger sendes og mottas på enheter du har lagt til.

iCloud holder hele samtaleloggen oppdatert og tilgjengelig på alle enhetene dine, selv når du konfigurerer en ny enhet. Finn ut hvordan du beholder alle meldingene dine i iCloud.

Ser du ikke innstillingen for Videresending av tekstmeldinger på iPhone? Gå til Innstillinger > Meldinger, slå av iMessage, slå det på igjen, trykk på Send og motta, trykk på «Bruk Apple-ID for iMessage», og logg deretter på med den samme Apple-ID-en du bruker på de andre enhetene dine.

Videresende gamle tekstmeldinger

1. Hold på meldingsboblen du vil videresende, og trykk på Mer.
  2. Velg eventuelle andre tekstmeldinger du vil videresende.
  3. Trykk på Videresend-knappen  og legg inn en mottaker.
  4. Trykk på Send-knappen .