Slik videresender du SMS/MMS-meldinger på iPhone

SMS/MMS er meldinger du kan sende til andre mobiltelefoner eller en iPhone.

Konfigurere videresending av tekstmeldinger

Du kan videresende tekstmeldinger fra iPhone til iPad, iPod touch eller Mac. Slik gjør du det:

1. Gå til Innstillinger > Meldinger på alle enhetene for iOS. Gå til Meldinger > Valg, og klikk deretter på iMessage på Mac. Sørg for at du logger på iMessage med den samme Apple-ID-en på alle enhetene dine.
  2. Gå til Innstillinger > Meldinger, og trykk deretter på Videresending av meldinger på iPhone.
  3. Velg hvilke enheter som kan sende og motta tekstmeldinger fra iPhone.

Når iPhone er slått på og koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk, kan SMS/MMS-meldinger som vises som grønne tekstbobler, sendes og mottas på enheter du har lagt til.

iCloud holder hele samtaleloggen oppdatert og tilgjengelig på alle enhetene dine, selv når du konfigurerer en ny enhet. Finn ut hvordan du beholder alle meldingene dine i iCloud.

Videresende gamle meldinger

1. Trykk og hold på meldingsboblen du vil videresende, og trykk deretter på Mer.
  2. Velg meldingene du vil videresende.
  3. Trykk på Videresend-symbolet og skriv inn en kontakt.
  4. Trykk på Send melding-symbolet for å sende.