Skjule og oppheve skjuling av musikk, filmer, TV-programmer, lydbøker og bøker

For å skjule eller oppheve skjuling av musikk, filmer og TV-programmer, bruk Mac eller PC. For å skjule eller oppheve skjuling av bøker eller lydbøker, bruk iPhone, iPad, iPod touch eller datamaskinen.

Hva skjer når du skjuler et objekt?

Når du skjuler et objekt, vises det ikke i biblioteket på enheter som du bruker med Apple-ID-en din, med mindre du allerede har lastet ned objektet på disse enhetene.

Hvis du bruker Familiedeling, ser ikke familiemedlemmer objekter du har skjult, med mindre de lastet ned objektet før du skjulte det.

Hvis du eller et familiemedlem lastet ned objektet på en annen enhet før du skjulte det, kan du slette objektet fra den enheten. Finn ut hvordan du sletter musikk, filmer og TV-programmer eller sletter bøker.

Når du skjuler et objekt, skjules ikke oversikten over kjøpet. Du kan fremdeles se objektet i kjøpshistorikken.

Slik skjuler du musikk, filmer og TV-programmer

1. På datamaskinen åpner du Apple Music-appen, Apple TV-appen eller iTunes.
  2. På menylinjen øverst på dataskjermen eller øverst i iTunes-vinduet klikker du på Konto og deretter på Kjøpt. (Hvis du bruker Familiedeling, vises kanskje Familiekjøp i stedet for Kjøpt.)
  3. Avhengig av hva du vil skjule, klikker du på Musikk, Filmer eller TV-programmer øverst i vinduet, og deretter klikker du på Alle. Da vises alle objektene du har kjøpt.
  4. Finn objektet du vil skjule. Hold pekeren over objektet til skjul kjøp-knappen Lukk-knappen vises. Klikk på skjul kjøp-knappen Lukk-knappen.
    Mac som viser kjøpte TV-programmer, inkludert The Good Place og Killing Eve.

Slik opphever du skjuling av musikk, filmer og TV-programmer

Klikk på denne koblingen for å åpne Apple Music-appen og logge på Kontoinformasjon-siden: Vis konto. Eller følg denne fremgangsmåten:

1. På datamaskinen åpner du Apple Music-appen, Apple TV-appen eller iTunes.
  2. På menylinjen øverst på dataskjermen eller øverst i iTunes-vinduet klikker du på Konto og deretter på Vis konto.
  3. Rull ned til iTunes i nettskyen-delen på siden som vises. Ved siden av Skjulte kjøp klikker du på Administrer.
    Mac som viser Administrer-koblingen ved siden av Skjulte kjøp.
  4. Klikk på Musikk, Filmer eller TV-programmer øverst i vinduet, avhengig av hva du vil oppheve skjuling for.
  5. Finn objektet du vil oppheve skjuling for, og klikk deretter på Opphev skjuling nedenfor objektet.
    Mac som viser skjulte kjøp, inkludert sesong én av TV-serien Barry.

iPhone som viser Fjern-alternativet.

Slik skjuler du bøker og lydbøker

1. Åpne Bøker-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Trykk på symbolet Flere flere valg-knappen under boken eller lydboken du vil skjule. Hvis objektet er en del av en serie, trykker du på serien, velger en individuell bok og trykker på Flere flere valg-knappen
  4. Trykk på Fjern.
  5. Trykk på Skjul bok eller Skjul lydbok.
    Hvis du ikke ser Skjul bok eller Skjul lydbok, ser du etter Fjern nedlasting, som fjerner boken fra enheten, eller Slett overalt, som fjerner boken fra iCloud og alle enhetene dine.

Du kan også skjule bøker i Bøker-appen på Mac. Klikk på Nettbokhandel, klikk på Utvalgt, klikk på Kjøpt under Hurtigkoblinger til høyre, og klikk på Alle. Hold pekeren over en bok, og klikk på Skjul kjøp-knappen Lukk-knappen som vises.

iPhone som viser Administrer skjulte kjøp-alternativet i Innstillinger-appen.

Slik opphever du skjuling av bøker og lydbøker

1. Åpne Bøker-appen.
  2. Trykk på Leses nå.
  3. Trykk på påloggingsknappen  eller på bildet ditt øverst på skjermen, og trykk på Administrer skjulte kjøp.
  4. Finn objektet du vil oppheve skjulingen for, og trykk på Opphev skjuling ved siden av objektet.

For å oppheve skjuling av bøker i Bøker-appen på Mac, klikker du på Butikk > Vis Apple-ID, blar til Skjulte kjøp og klikker på Administrer.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.