Skjule og oppheve skjuling av musikk, filmer, TV-serier, lydbøker og bøker

Bruk iTunes eller Apple Books til å skjule og oppheve skjuling av kjøpte artikler på Mac eller PC.

Når du skjuler kjøp, skjules de fra alle enheter som er logget på med den samme Apple-ID-en, og fra medlemmene i Familiedeling-gruppen. Hvis du laster ned en sang, et album, en film, et TV-program eller en bok på en annen enhet, slettes ikke artikkelen fra den enheten ved å skjule kjøpet. Les om hvordan du sletter musikk, filmer og TV-programmer fra enheten din.

Du kan også skjule eller laste ned apper på nytt på iOS-enheten eller skjule og oppheve skjuling av apper i App Store på Mac.

Musikk, filmer, TV-programmer og lydbøker

Du kan skjule og oppheve skjuling av musikk, filmer, TV-programmer og lydbøker i iTunes på Mac eller PC. Når du skjuler en artikkel i iTunes, skjules kjøpet automatisk i Musikk-appen, TV-appen, Videoer-appen og iTunes på de andre enhetene dine.

Skjul objekter i iTunes

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, velger du Konto > Kjøp i familien.
    Kontomenyen i iTunes, med Kjøpt valgt.
  3. Avhengig av hva du vil skjule, klikker du på Musikk, Filmer, TV-programmer eller Lydbøker øverst i vinduet, og deretter på Alle. Da blir alle kjøpte artikler vist.
  4. Rull for å finne artikkelen du vil skjule. Hold markøren over objektet og se etter x-symbolet Lukk-knappen øverst til venstre. Klikk på Lukk-symbolet, så skjules objektene.
    Kjøpt-siden med et x-symbol ved siden av en film.

Første gang du skjuler et kjøp, blir du bedt om å bekrefte at du vil skjule det. Det er ikke sikkert du ser denne meldingen neste gang du skjuler et kjøp.

En melding som sier at «Er du sikker på at du vil skjule dette kjøpet?»

Oppheve skjuling av artikler i iTunes

Klikk på denne koblingen for å åpne iTunes og logge på siden for kontoinformasjon: Vis konto. Eller følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
    Konto-menyen i iTunes med Vis konto valgt.
  3. Logg på med Apple-ID-en din, og klikk deretter på Vis konto.
  4. Rull ned til iTunes i nettskyen-avsnittet på Kontoinformasjon-siden. Klikk på Administrer til høyre for Skjulte kjøp.
    Kontoinformasjonssiden i iTunes.
  5. Klikk på Musikk, Filmer, TV-programmer eller Lydbøker øverst i vinduet, avhengig av hva du vil oppheve skjuling for.
  6. Finn artiklene du vil oppheve skjuling for, og klikk deretter på Opphev skjuling.

Bøker

Du kan skjule og oppheve skjuling av bøker i Bøker-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Når du skjuler artikkelen i Bøker-appen, skjules den automatisk i Bøker-appen på de andre enhetene dine.

Du kan også skjule bøker i Bøker-appen på Mac. Klikk på Book Store, klikk på Kjøpt under Snarveier til høyre, og klikk deretter på X-symbolet som vises når du holder markøren over en bok. For å oppheve skjuling på Mac, klikker du på Butikk > Vis Apple-ID, blar til Skjulte kjøp, og klikker deretter på Administrer.

iPhone viser menyen som vises når du velger en artikkel i biblioteket i Bøker-appen.

Skjule bøker

1. Åpne Bøker-appen, og trykk deretter på Bibliotek.
  2. Trykk på Flere valg-knappen under boken du vil skjule. Hvis boken er en del av en serie, trykker du på serien, velger en individuell bok, og deretter trykker du på Flere valg-knappen
  3. Trykk på Fjern.
  4. Trykk på Skjul bok.

Hvis du ikke ser Skjul bok, kan du kanskje trykke på Fjern nedlasting for å fjerne nedlastingen fra enheten, eller Slett overalt for å fjerne boken fra iCloud og alle enhetene dine.

iPhone som viser Konto-siden med Administrer skjulte kjøp valgt.

Oppheve skjuling av bøker

1. Åpne Bøker-appen, og trykk deretter på Leses nå.
  2. Trykk på Min konto-knappen eller bildet ditt, og trykk deretter på Administrer skjulte kjøp. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.
  3. Finn artikkelen du vil oppheve skjulingen for, og trykk deretter på Opphev skjuling ved siden av den.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.