Lad iPhone raskt

Bruk rask lading med iPhone 8 eller nyere. Du kan lade opp batteriet på en iPhone til 50 prosent på 30 minutter.*

Med rask lading kan du lade opp iPhone 8 eller nyere på en rask og effektiv måte. Du kan raskt lade opp en iPhone til 50 prosent på 30 minutter hvis du bruker en USB-C-til-Lightning-kabel fra Apple og en av disse adapterne:

• 18 W, 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W USB-C-strømadapter fra Apple
  • En tilsvarende USB-C-strømadapter fra en annen produsent, som støtter USB Power Delivery (USB-PD)

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple-strømadapter du har, kan du se etter hvilken effekt (watt) som er angitt på undersiden av adapteren:

* Testene ble utført av Apple i august 2017 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, og i august 2018 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR, med Apple USB-C-strømadapterne (18 W-modell A1720, 29 W-modell A1540, 30 W-modell A1882, 61 W-modell A1718 og 87 W-modell A1719). Testing av rask lading utført på iPhone-enheter som var tomme for strøm. Ladetiden avhenger av ulike miljøfaktorer, så de faktiske resultatene vil variere.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.