Lad iPhone raskt

Bruk rask lading med iPhone 8 eller nyere. Du kan lade opp batteriet på en iPhone til 50 prosent på 30 minutter.*

Med rask lading kan du lade opp iPhone 8 eller nyere på en rask og effektiv måte. Du kan raskt lade opp en iPhone til 50 prosent på 30 minutter hvis du bruker en USB-C-til-Lightning-kabel fra Apple og en av disse adapterne:

• USB-C-strømadapter fra Apple med 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W
  • En tilsvarende USB-C-strømadapter fra en annen produsent, som støtter USB Power Delivery (USB-PD)

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple-strømadapter du har, ser du hvilket wattforbruk som er angitt på undersiden av adapteren:

* Testene ble utført av Apple i august 2017 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, og i august 2018 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR, med Apple USB-C-strømadapterne (29 W-modell A1540, 30 W-modell A1882, 61 W-modell A1718 og 87 W-modell A1719). Testing av rask lading utført på iPhone-enheter som var tomme for strøm. Ladetiden avhenger av ulike miljøfaktorer, så de faktiske resultatene vil variere.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.