Lad iPhone raskt

Du kan hurtiglade enkelte iPhone-modeller. Du kan lade iPhone opptil 50 prosent på rundt 30 minutter.

Du kan hurtiglade iPhone 8 og nyere opptil 50 prosent på rundt 30 minutter.1

Hurtiglading fungerer når du bruker en Apple USB-C-til-Lightning-kabel og en av disse strømadapterne:

• 18-watts, 20-watts,2 29-watts, 30-watts, 61-watts, 87-watts eller 96-watts USB-C-strømadapter fra Apple
  • En tilsvarende USB-C-strømadapter fra en annen produsent, som støtter USB Power Delivery (USB-PD)

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple-strømadapter du har, ser du hvilket wattforbruk som er angitt på undersiden av adapteren:

En 20-watts USB-C-strømadapter med sertifiseringsetiketten som vises.

1. Testene ble utført av Apple i august 2017 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, og i august 2018 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR, med Apple USB-C-strømadapterne (18 W-modell A1720, 29 W-modell A1540, 30 W-modell A1882, 61 W-modell A1718 og 87 W-modell A1719). Testene ble utført av Apple i august 2019 ved bruk av førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max og USB-C-strømadaptere fra Apple som tilbehør (18 W-modell A1720, 29 W-modell A1540, 30 W-modell A1882, 61 W-modell A1947 og 87 W-modell A1719). Testene ble utført av Apple i februar 2020 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone SE (2. generasjon) og USB-C-strømadaptere fra Apple som tilbehør (18 W-modell A1720 og 30 W-modell A1882). Testing utført av Apple i september 2020 med førproduksjonsenheter og førlanseringsprogramvare av iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max og USB-C-strømadapter fra Apple som tilbehør (20 W modell A2305). Testing av rask lading utført på iPhone-enheter som var tomme for strøm. Ladetiden avhenger av ulike miljøfaktorer, så de faktiske resultatene vil variere.

2. Du trenger en strømadapter på 20 watt eller høyere for å hurtiglade iPhone 12.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.