Lad iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus raskt

Bruk rask lading til å lade opp batteriet på en iPhone til 50 prosent på 30 minutter.*

Med rask lading kan du lade opp iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus på en rask og effektiv måte. Du kan lade opp en iPhone til 50 prosent på 30 minutter hvis du bruker en USB-C-til-Lightning-kabel fra Apple og en av disse adapterne:

• USB-C-strømadapter fra Apple med 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W
  • En tilsvarende USB-C-strømadapter fra en annen produsent, som støtter USB Power Delivery (USB-PD)

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple-strømadapter du har, ser du hvilket wattforbruk som er angitt på undersiden av adapteren:

*Testing utført av Apple i august 2017 på førproduksjonsenheter av iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus med programvare og Apple USB-C-strømadaptere (29W Model A1540, 61W Model A1718, 87W Model A1719) som tilbehør. Testing av rask lading utført på iPhone-enheter som var tomme for strøm. Ladetiden avhenger av ulike miljøfaktorer, så de faktiske resultatene vil variere.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.