Hvis du ikke får tilgang til App Store eller andre Apple-medietjenester, eller hvis du ikke kan endre betalingsinformasjonen din

Du kan hende at du bruker utdatert programvare eller maskinvare.

Hvis du ikke kan endre betalingsinformasjonen din for App Store eller iTunes Store

30. juni 2018 implementerte Apple endringer for å fortsette å sørge for at de økonomiske dataene dine er beskyttet når du kjøper varer i App Store eller iTunes Store. Som et resultat av disse endringene kan du ikke lenger endre betalingsinformasjonen for Apple-ID-en din fra enheter som bruker følgende versjoner av Apple-programvare:

• iOS 4.3.5 eller eldre
  • macOS Mountain Lion 10.8.5 eller eldre
  • Apple TV-programvare 6.2.1 eller eldre

Hvis du bruker en av disse versjonene på enheten din og må endre betalingsmåten din, må du gjøre følgende:

1. Oppdater enheten din til den nyeste programvareversjonen.
  2. Endre betalingsinformasjonen din.

Eller endre betalingsinformasjonen din på en annen enhet som bruker nyere programvare.

Hvis du ikke har tilgang til iTunes Store på enheten din

25. mai 2018 implementerte Apple endringer som forhindrer noen enheter som bruker eldre programvare, fra å bruke iTunes Store.

Bruker du Windows XP eller Vista på PC-en din?

Windows-versjonen din støttes ikke lenger av Microsoft, og du kan ikke bruke den nyeste versjonen av iTunes eller få tilgang til iTunes Store. Du kan fortsette å bruke den eldre versjonen av iTunes på Windows-PC-en uten støtte fra Apple. Men du kan ikke foreta nye kjøp fra iTunes Store eller laste ned de tidligere kjøpene dine på nytt fra den datamaskinen.

Hvis du vil foreta kjøp fra iTunes Store og laste ned tidligere kjøp på nytt, må du oppdaterer til Windows 7 eller nyere og laste ned den nyeste versjonen av iTunes.

Er maskinvareproduktet ditt utdatert?

Hvis du har et foreldet produkt som Apple TV (1. generasjon) eller Apple TV (2. generasjon), er det ikke sikkert at du kan bruke iTunes Store. Foreldede Apple-produkter oppdateres ikke. Sjekk om enheten din er oppført som foreldet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.