Hvis AirPods ikke kobles til

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med å koble til AirPods.

Koble til iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for at iOS-enheten din har den nyeste versjonen av iOS. Enheten din må ha iOS 12.2 eller nyere. Hvis du har AirPods (1. generasjon), må enheten din ha iOS 10 eller nyere.
  2. Åpne Kontrollsenter, og sørg for at Bluetooth er på.
  3. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. Finn ut hva du kan gjøre hvis AirPods eller etuiet ikke lader.
  4. Sørg for at du velger AirPods som lydenheten din.
  5. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til.
  6. Hvis AirPods ikke kobles til, kan du trykke og holde inne på konfigureringsknappen på baksiden av etuiet. Hold inne konfigureringsknappen til statuslampen kontinuerlig blinker hvitt, oransje og så hvitt igjen.
  7. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det like ved iPhone.
  8. Følg fremgangsmåten på skjermen til iOS-enheten.
  9. Test AirPods. Hvis du fortsatt ikke kan koble til, kan du tilbakestille AirPods.

Koble til Mac

Hvis du bruker AirPods (2. generasjon), må du sørge for at Macen din har macOS 10.14.4 eller nyere. Hvis du bruker AirPods (1. generasjon), må du sørge for at Macen din har macOS Sierra eller nyere.

Velg Apple-menyen  > Systemvalg > Bluetooth. Hvis Airpods vises i enhetslisten*, men de kobles ikke til, kan du fjerne AirPods fra listen:

1. Velg AirPods fra enhetslisten.
  2. Klikk på X-en til høyre for AirPods.

Legg til AirPods på enhetslisten igjen via Bluetooth-innstillingene:

1. Legg begge AirPods i ladeetuiet.
  2. Åpne lokket på ladeetuiet i nærheten av Macen din.
  3. I enhetslisten velger du AirPods og klikker på Koble til.

Test AirPods. Hvis du fortsatt ikke kan koble til, kan du tilbakestille AirPods.

* Hvis AirPods ikke vises i Bluetooth-innstillingene, kan du konfigurere AirPods med Mac.