Hvis AirPods ikke kobles til

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med å koble til AirPods.

Hvis du ikke kan koble til iPhone, iPad eller iPod touch

1. Forsikre deg om at iOS- eller iPadOS-enheten har den nyeste kompatible programvaren.
  2. Åpne Kontrollsenter på iPhoneiPad eller iPod touch, og sørg for at Bluetooth er slått på.
  3. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader.
  4. Gå til Innstillinger > Bluetooth. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet. Gå til neste trinn hvis de ikke er tilkoblet.
  5. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen. Trykk og hold inne oppsettknappen på etuiet i ca. 10 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til.
  6. Hold etuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iOS-enheten.
  7. Følg trinnene på skjermen til iOS-enheten.
  8. Test AirPods. Hvis du fortsatt ikke kan koble til, kan du tilbakestille AirPods.

Hvis du ikke kan koble til Macen

Hvis du bruker AirPods (2. generasjon), må du sørge for at Macen din har macOS 10.14.4 eller nyere. Hvis du bruker AirPods (1. generasjon), må du sørge for at Macen din har macOS Sierra eller nyere.

Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Bluetooth. Hvis Airpods vises i enhetslisten*, men ikke kobles til, kan du fjerne AirPods fra listen:

1. Velg AirPods fra enhetslisten.
  2. Klikk på X-en til høyre for AirPods.

Legg til AirPods på enhetslisten igjen via Bluetooth-innstillingene:

1. Legg begge AirPods i ladeetuiet.
  2. Åpne lokket på ladeetuiet i nærheten av Macen din.
  3. I enhetslisten velger du AirPods og klikker på Koble til.

Test AirPods. Hvis du fortsatt ikke kan koble til, kan du tilbakestille AirPods.

* Hvis AirPods ikke vises i Bluetooth-innstillingene, kan du konfigurere AirPods med Mac.

Dette trenger du

Hvis du har AirPods Pro, trenger du en iPhone eller iPod touch med iOS 13.2 eller nyere; en iPad med iPadOS 13.2 eller nyere; en Apple Watch med watchOS 6.1 eller nyere; en Apple TV med tvOS 13.2 eller nyere; eller en Mac med macOS 10.15.1 eller nyere.

Hvis du har AirPods (2. generasjon), trenger du en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 12.2 eller nyere; en Apple Watch med watchOS 5.2 eller nyere; en Apple TV med tvOS 12.2 eller nyere; eller en Mac med macOS 10.14.4 eller nyere.

Hvis du har AirPods (1. generasjon), trenger du en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller nyere; en Apple Watch med watchOS 3 eller nyere; en Apple TV med tvOS 11 eller nyere; eller en Mac med macOS Sierra eller nyere.