Bruk Pages, Numbers og Keynote med Box

Samarbeid med andre i sanntid om Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter som er lagret i Box. Du kan også forhåndsvise, redigere og opprette nye dokumenter på nettet på box.com.

Dette trenger du

Samarbeid om dokumenter med Box på disse Apple-enhetene og programvareversjonene:

For å samarbeide om Pages-, Numbers- eller Keynote-dokumenter på nett på box.com må du ha Safari 11.1.2 eller nyere eller Google Chrome for Mac, eller Google Chrome eller Microsoft Edge for PC.

Kom i gang

1. Gå til box.com for å registrere en personlig1 Box-konto. Har du allerede en? I så fall kan du gå til neste trinn.
  2. Hvis du har en personlig konto, logger du på, og deretter klikker eller trykker du på forbokstavene dine øverst til høyre i nettleseren. Velg Kontoinnstillinger, og velg deretter Integreringer.
    For bedriftskontoer kan Box Enterprise-administratorer få tilgang til Integreringer-innstillingene i Admin Console > Innstillinger > Apper.
  3. Velg iWork-samarbeid for å slå på iWork-samarbeid.
  4. Velg iWork-forhåndsvisninger for å forhåndsvise iWork-dokumenter på nett i Box.

Samarbeid om et dokument

Når du har konfigurert Box og slått på iWork-samarbeid, kan du automatisk redigere alle iWork-dokumenter som allerede er lagret i Box, med andre i sanntid.

1. For å begynne å samarbeide om et nytt dokument flytter eller lagrer du dokumentet til Box:
    • På Mac drar du dokumentet til Box-mappen i Finder-sidepanelet. Hvis Box ikke er i Finder-sidepanelet, åpner du Box-programmet fra Programmer-mappen.
    • På iPhone eller iPad kan du flytte eller kopiere dokumentet til Box enten med dokumentbehandleren i Pages, Numbers eller Keynote eller Filer-appen.2
    • Logg på Box-kontoen på nettet, og dra deretter dokumentet til Alle filer-skjermen. Eller du kan klikke på Last opp, velge Fil, og deretter velge dokumentet.
  2. Hvis du vil invitere andre, åpner du dokumentet i Box-mappen. Deretter klikker eller trykker du på Del-knappen og inviterer personer:
    • På Mac klikker du på Samarbeid på Box, logger på Box, velger dokumentet i box.com, og klikker deretter Del for å invitere deltakere.
    • På iPhone eller iPad trykker du på Inviter andre til Box, og inviterer deretter deltakere.
    • I Box-kontoen på nettet velger du dokumentet i box.com, og klikker deretter Del for å invitere deltakere.
  3. Når du har startet å samarbeide, kan du administrere dokumentet:
    • Hvis du vil se hvem som redigerer dokumentet akkurat nå, klikker eller trykker du på Samarbeid-knappen .
    • Hvis du vil angi begrensninger for hvem som kan se og gjøre endringer i dokumentet, klikker eller trykker du på Samarbeid-knappen , og deretter på Administrer delt fil på Box.

Rediger uten nett

Selv om du ikke er koblet til internett, kan du fremdeles redigere et delt dokument. Redigeringer du gjør mens du er frakoblet, lagres i minst 30 dager og lastes opp til Box automatisk når du kobler deg til internett. Andre deltakere ser endringene dine etter at de er lastet opp. Du kan sjekke status for synkroniseringen til dokumentet fra dokumentorganisereren på iPhone eller iPad, eller ved å velge Vis > Vis synkroniseringsstatus på en Mac.

Forhåndsvis, rediger og opprett iWork-dokumenter på nett i Box

Du kan forhåndsvise, redigere og opprette nye iWork-dokumenter i en nettleser når du er logget på Box-kontoen.3 Fra Filer og mapper-skjermen:

• For å forhåndsvise et iWork-dokument på nettet i Box velger du dokumentet.
  • For å redigere et iWork-dokument på nett i Box velger du dokumentet, velger Åpne i verktøylinjen, og deretter velger du Pages, Numbers eller Keynote på nett.
  • Klikk på Ny for å opprette et nytt iWork-dokument på nett i Box. Deretter velger du et Pages-dokument, et Numbers-regneark eller en Keynote-presentasjon.

Når du arbeider med iWork-samarbeidsdokumenter på nettet i Box, kan du ikke se oppdateringer om deltakeraktivitet. Disse oppdateringene kan bare sees av deltakere som bruker Pages på Mac, iPad eller iPhone.

Vilkår

Når du bruker iWork-samarbeid eller ser en iWork-forhåndsvisning eller et iWork-dokument på nettet, lagres filene dine midlertidig på sikre Apple-servere.

Bruken din av iWork-funksjonene forhåndsvisning, redigering og samarbeid er underlagt Apples tjenestevilkår for bruk av iWork på nettet og Apples personvernerklæring.

Hvis du har en personlig Box-konto, kan du slå av Box-samarbeid og forhåndsvisninger på Integreringer-fanen i kontoinnstillingene. Hvis du har en Box Enterprise-konto, må du kontakte organisasjonen din.

Finn ut mer

1. For å bruke iWork-samarbeid med en Enterprise-konto på Box må organisasjonen slå på iWork-samarbeid.

2. Sørg for at du har lagt Box til i Steder på iPhone eller iPad. Når du har lagt til Box, kan du flytte og kopiere dokumenter i Box med dokumentbehandleren og Filer-appen.

3. Du kan åpne et dokument på opptil 1 GB på box.com. Hvis dokumentet er større enn 1 GB, kan du bruke Pages, Numbers eller Keynote på iPhone, iPad eller Mac til å redusere størrelsen før du prøver å åpne det på box.com.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.