Bruk Pages, Numbers og Keynote med Box

Samarbeid med andre i sanntid om Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter som er lagret i Box. Du kan også forhåndsvise, redigere og opprette nye dokumenter på nettet på box.com.

Samarbeid om dokumenter med Box på disse Apple-enhetene og programvareversjonene:

For å samarbeide om Pages-, Numbers- eller Keynote-dokumenter på nettet på box.com må du ha Safari 9.1.3 eller nyere eller Google Chrome for Mac, eller Google Chrome eller Microsoft Edge for PC.

Kom i gang

1. Gå til box.com for å registrere en personlig1 Box-konto. Har du allerede en? I så fall kan du gå til neste trinn.
  2. Hvis du har en personlig konto, logger du på, og deretter klikker eller trykker du på forbokstavene dine øverst til høyre i nettleseren. Velg Kontoinnstillinger, og velg deretter Integreringer.
    For bedriftskontoer kan Box Enterprise-administratorer få tilgang til Integreringer-innstillingene i Admin Console > Innstillinger > Apper.
  3. Velg iWork-samarbeid for å slå på iWork-samarbeid.
  4. Velg iWork-forhåndsvisninger for å forhåndsvise iWork-dokumenter på nett i Box.

Samarbeide om et dokument

Når du har konfigurert Box og slått på iWork-samarbeid, kan du automatisk redigere alle iWork-dokumenter som allerede er lagret i Box, med andre i sanntid.

1. For å begynne å samarbeide om et nytt dokument flytter eller lagrer du dokumentet til Box:
    • På Mac drar du dokumentet til Box-mappen i Finder-sidepanelet. Hvis Box ikke er i Finder-sidepanelet, åpner du Box-appen fra Programmer-mappen.
    • På iPhone eller iPad kan du flytte eller kopiere dokumentet til Box enten med dokumentbehandleren i Pages, Numbers eller Keynote eller Filer-appen.2
    • Logg på Box-kontoen din på nettet, og dra deretter dokumentet til Alle filer-skjermen. Eller du kan klikke på Last opp, velge Fil, og deretter velge dokumentet.
  2. Hvis du vil invitere andre, åpner du dokumentet i Box-mappen, klikker eller trykker på Samarbeid-knappen , og deretter inviterer du personer fra box.com
  3. Når du har startet å samarbeide, kan du administrere dokumentet:
    • Hvis du vil se hvem som redigerer dokumentet akkurat nå, klikker eller trykker du på Samarbeid-knappen .
    • Hvis du vil angi begrensninger for hvem som kan se og gjøre endringer i dokumentet ditt, klikker eller trykker du på Samarbeid-knappen  og deretter på Delingsinnstillinger.

Rediger uten nett

Du kan redigere et delt dokument selv om du ikke er koblet til internett. Redigeringer du gjør mens du er frakoblet, lagres i minst 30 dager og lastes opp til Box automatisk når du kobler deg til internett. Andre deltakere ser endringene dine etter at de er lastet opp. Du kan sjekke status for synkroniseringen til dokumentet fra dokumentorganisereren på iPhone eller iPad, eller ved å velge Vis > Vis synkroniseringsstatus på en Mac.

Hvis du vil sende en kopi av dokumentet med endringene dine til noen andre, før endringene lastes opp, trykker du på Mer-knappen  på iPhone eller iPad, eller klikk på Del på Mac og velg Send en kopi. Hvis du legger ved et dokument fra Filer-appen på iPhone eller iPad, eller Finder på Mac, blir ikke endringene dine inkludert. Hvis noen du samarbeider med, sletter et element, en Keynote-presentasjon, eller et Numbers-regneark du har redigert mens du var uten nett, vil ikke disse endringene være i dokumentet når du kobler til internett og dokumentet synkroniseres med Box.

Forhåndsvise, redigere og opprette iWork-dokumenter på nett i Box

Du kan forhåndsvise, redigere og opprette nye iWork-dokumenter i en nettleser når du er logget på Box-kontoen din.3 Du kan gjøre følgende fra Filer og mapper-skjermen:

• For å forhåndsvise et iWork-dokument på nett i Box velger du dokumentet.
  • For å redigere et iWork-dokument på nett i Box velger du dokumentet, velger Åpne i verktøylinjen, og deretter velger du Pages, Numbers eller Keynote på nett.
  • Klikk på Ny for å opprette et nytt iWork-dokument på nett i Box. Deretter velger du et Pages-dokument, et Numbers-regneark eller en Keynote-presentasjon.

Vilkår

Når du bruker iWork-samarbeid eller ser en iWork-forhåndsvisning eller et iWork-dokument på nettet, lagres filene dine midlertidig på sikre Apple-tjenere.

Bruken din av iWork-appene er underlagt Apples tjenestevilkår for bruk av iWork på nettet og Apples personvernerklæring.

Hvis du har en personlig Box-konto, kan du slå av Box-samarbeid og forhåndsvisninger på Integreringer-fanen i kontoinnstillingene. Hvis du har en Box Enterprise-konto, må du kontakte organisasjonen din.

Finn ut mer

1. For å bruke iWork-samarbeid med en Enterprise-konto på Box må organisasjonen slå på iWork-samarbeid.

2. Sørg for at du har lagt Bok til i Steder på iPhone eller iPad. Når du har lagt til Box, kan du flytte og kopiere dokumenter i Box med dokumentbehandleren og Filer-appen.

3. Du kan åpne et dokument på opptil 1 GB på box.com. Hvis dokumentet er større enn 1 GB, kan du bruke Pages, Numbers eller Keynote på iPhone, iPad eller Mac til å redusere størrelsen før du prøver å åpne det på box.com.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.