Bruk Pages, Numbers og Keynote med Box

Samarbeid med andre i sanntid om iWork-dokumenter som er lagret i Box. Du kan også forhåndsvise, redigere og opprette nye iWork-dokumenter på nett på box.com.

Dette trenger du

Du kan bruke iWork-samarbeid med Box med disse Apple-enhetene og programvareversjonene:

Du kan samarbeide på nett med disse nettleserversjonene:

• Safari 9 eller nyere eller Google Chrome 50 eller nyere for Mac
  • Internet Explorer 11 eller nyere eller Google Chrome 50 eller nyere for Windows-PC

Kom i gang

1. Gå til box.com og registrer en personlig1 Box-konto. Har du allerede en? I så fall kan du gå til neste trinn.
  2. Hvis du har en personlig konto, logger du på, og deretter klikker eller trykker du på forbokstavene dine øverst til høyre i nettleseren. Velg Kontoinnstillinger, og velg deretter Integreringer.
    For bedriftskontoer kan Box Enterprise-administratorer få tilgang til Integreringer-innstillingene i Admin Console > Innstillinger > Apper.
  3. Velg iWork-samarbeid for å slå på iWork-samarbeid.
  4. Velg iWork-forhåndsvisninger for å forhåndsvise iWork-dokumenter på nett i Box.

1 For å bruke iWork-samarbeid med en Box Enterprise-konto må iWork-samarbeid være slått på av organisasjonen din.

Samarbeide om et dokument

Når du har konfigurert Box og slått på iWork-samarbeid, kan du automatisk redigere alle iWork-dokumenter som allerede er lagret i Box, med andre i sanntid.

1. For å begynne å samarbeide om et nytt dokument flytter eller lagrer du dokumentet til Box:
    • På Mac drar du dokumentet til Box-mappen i Finder-sidepanelet. Hvis Box ikke er i Finder-sidepanelet, åpner du Box-appen fra Programmer-mappen.
    • På iOS-enheten din flytter eller kopierer du dokumentet til Box enten med dokumentorganisereren i Pages, Numbers eller Keynote eller Filer-appen
    • Logg på Box-kontoen din på nettet, og dra deretter dokumentet til Alle filer-skjermen. Eller du kan klikke på Last opp, velge Fil, og deretter velge dokumentet.
  2. Deretter inviterer du personer å samarbeide med:
    • På Macen eller på nettet i Box klikker du på Samarbeid-symbol, og deretter inviterer du personer via box.com.
    • I iOS trykker du på Flere valg-symbolet, trykker på Samarbeid med andre, og deretter inviterer du personer.
  3. Når du har startet å samarbeide, kan du administrere dokumentet:
    • For å se hvem som redigerer dokumentet for øyeblikket klikker eller trykker du på Samarbeid-symbol med hakemerke.
    • For å angi begrensninger for hvem som kan se og endre dokumentet klikker eller trykker du på Samarbeid-symbol med hakemerke, og deretter trykker du på delingsinnstillinger.

Rediger uten nett

Hvis du blir frakoblet når dokumentet er åpent på Macen, kan du fortsette å redigere. Når du kobler til igjen, blir redigeringene dine automatisk lagt inn i dokumentet. Hvis andre deltakere har redigert dokumentet mens du har vært uten nett, kan det opprettes en kopi av dokumentet i samme mappen som originalen ligger.

På iPhone, iPad eller iPod touch kan du ikke redigere samarbeidsdokumenter når du er uten nett. Hvis du blir frakoblet, blir du spurt om du vil lagre en lokal kopi på enheten din. Når du blir tilkoblet igjen, kan du enten laste opp den lokale kopien til Box eller kopiere endringene fra den lokale kopien og lime dem inn i det originale dokumentet.

Forhåndsvise, redigere og opprette iWork-dokumenter på nett i Box

Du kan forhåndsvise, redigere og opprette nye iWork-dokumenter i en nettleser når du er logget på Box-kontoen din.2 Du kan gjøre følgende fra Alle filer-skjermen:

• For å forhåndsvise et iWork-dokument på nett i Box velger du dokumentet.
  • For å redigere et iWork-dokument på nett i Box velger du dokumentet, velger Åpne i verktøylinjen, og deretter velger du Pages, Numbers eller Keynote på nett.
  • Klikk på Ny for å opprette et nytt iWork-dokument på nett i Box. Deretter velger du et Pages-dokument, et Numbers-regneark eller en Keynote-presentasjon.

Du kan åpne et dokument på opptil 1 GB på box.com. Hvis dokumentet er større enn 1 GB, kan du bruke Pages, Numbers eller Keynote for Mac eller iOS til å redusere størrelsen før du prøver å åpne det på box.com.

Les mer

Vilkår

Når du bruker iWork-samarbeid eller ser en iWork-forhåndsvisning eller et iWork-dokument på nett, lagres filene dine midlertidig på sikre Apple-tjenere.

Bruken din av iWork-appene er underlagt Apples tjenestevilkår for bruk av iWork på nettet og Apples retningslinjer for personvern.

Hvis du har en personlig Box-konto, kan du slå av Box-samarbeid og forhåndsvisninger på Integreringer-fanen i kontoinnstillingene. Hvis du har en Box Enterprise-konto, må du kontakte organisasjonen din.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.