Bruk Pages, Numbers og Keynote med Box

Samarbeid med andre i sanntid om Pages-, Numbers- og Keynote-filer som er lagret i Box. Du kan også forhåndsvise, redigere og opprette nye dokumenter på nettet på box.com.

Dette trenger du

Samarbeid om filer med Box på disse Apple-enhetene og programvareversjonene:

For å samarbeide om Pages-, Numbers- eller Keynote-filer på nettet på box.com må du ha Safari 11.1.2 eller nyere eller Google Chrome for Mac, eller Google Chrome eller Microsoft Edge for PC.

Kom i gang

1. Gå til box.com for å registrere en personlig1 Box-konto. Har du allerede en? I så fall kan du gå til neste trinn.

2. Hvis du har en personlig konto, logger du på, og deretter klikker eller trykker du på forbokstavene dine øverst til høyre i nettleseren. Velg Kontoinnstillinger, og velg deretter Integreringer.

Hvis du har en bedriftskonto, kan Box Enterprise-administratorer få tilgang til Integreringer-innstillingene i Admin Console > Innstillinger > Apper.

3. For å slå på samarbeid merker du av boksen under iWork-samarbeid.

4. Hvis du vil forhåndsvise Pages-, Numbers- og Keynote-filer på nettet i Box, merker du av for det under iWork-forhåndsvisninger.

Samarbeid om en Pages-, Numbers- eller Keynote-fil

Når du har konfigurert Box og slått på iWork-samarbeid, kan du automatisk redigere med andre i sanntid på alle Pages-, Numbers- eller Keynote-filer som allerede er lagret i Box.

1. For å begynne å samarbeide om en ny fil flytter eller arkiverer du filen i Box:

• På Mac drar du filen til Box-mappen i Finder-sidepanelet. Hvis Box ikke er i Finder-sidepanelet, åpner du Box-programmet fra Programmer-mappen.

• På iPhone eller iPad flytter eller kopierer du filen til Box i dokument-, regneark- eller presentasjonsbehandling i Pages, Numbers eller Keynote, eller så bruker du Filer-appen.2

• Logg på Box-kontoen på nettet, og dra deretter filen til Alle filer-skjermen. Eller klikk på Last opp, velg Fil, og velg deretter Pages-, Numbers- eller Keynote-filen.

2. Hvis du vil invitere andre, åpner du filen i Box-mappen. Deretter klikker eller trykker du på Del-knappen og inviterer personer:

• På Mac klikker du på Samarbeid på Box, klikker på Fortsett hvis aktuelt, logger på Box, velger dokumentet i box.com og klikker deretter på Del for å invitere deltakere.

• På iPhone eller iPad trykker du på Inviter andre til Box, og inviterer deretter deltakere.

• I Box-kontoen på nettet velger du filen på box.com og klikker deretter på Del for å invitere deltakere.

3. Når du har begynt å samarbeide, klikker eller trykker du på Samarbeid-knappenNo alt supplied for Image for å se hva deltakerne gjør og administrere filen:

• Du kan se endringer gjort av andre i sanntid og nylig aktivitet under Seneste aktivitet.

• Hvis du vil endre tillatelser for dokumentet, klikker eller trykker du på Administrer delt fil på Box. En liste over deltakerne i dokumentet åpnes på box.com i nettleseren din. Klikk eller trykk i Tilgang-kolonnen for deltakerne du vil endre statusen for.

Rediger uten nett

Selv om du ikke er koblet til internett, kan du fremdeles redigere en delt fil. Redigeringer du gjør mens du er frakoblet, lagres i minst 30 dager og lastes opp til Box automatisk når du kobler til internett. Andre deltakere ser endringene dine etter at de er lastet opp. Du kan sjekke status for synkroniseringen til filen fra dokument-, regneark- eller presentasjonsbehandleren på iPhone eller iPad, eller ved å velge Vis > Vis synkroniseringsstatus på en Mac.

Forhåndsvis, rediger og opprett Pages-, Numbers- og Keynote-filer på nettet i Box

Du kan forhåndsvise, redigere og opprette Pages-, Numbers- og Keynote-filer i en nettleser når du er logget på Box-kontoen din.3

Fra skjermen for filer og mapper på nettet i Box:

• Velg filen for å forhåndsvise den.

• For å redigere en fil velger du filen, velger Åpne i verktøylinjen og velger Pages, Numbers eller Keynote på nettet.

• Hvis du vil opprette en ny Pages-, Numbers- eller Keynote-fil, klikker du på Ny. Deretter velger du et Pages-dokument, et Numbers-regneark eller en Keynote-presentasjon.

Når du jobber med samarbeidsbaserte Pages-, Numbers- og Keynote-filer på nettet i Box, kan du ikke se oppdateringer om deltakeraktivitet. Disse oppdateringene kan bare vises av deltakere som bruker Pages, Numbers eller Keynote på Mac, iPad eller iPhone.

Vilkår

Når du bruker iWork-samarbeid eller ser en iWork-forhåndsvisning eller -fil på nettet, lagres filene midlertidig på sikre Apple-servere.

Bruken din av iWork-funksjonene forhåndsvisning, redigering og samarbeid er underlagt Apples tjenestevilkår for bruk av iWork på nettet og Apples personvernerklæring.

Hvis du har en personlig Box-konto, kan du slå av Box-samarbeid og forhåndsvisninger på Integreringer-fanen i kontoinnstillingene. Hvis du har en Box Enterprise-konto, må du kontakte organisasjonen din.

Finn ut mer

1. For å bruke iWork-samarbeid med en Enterprise-konto på Box må organisasjonen slå på iWork-samarbeid.

2. Sørg for at du har lagt Box til i Steder på iPhone eller iPad. Når du har lagt til Box, kan du flytte og kopiere dokumenter i Box med dokumentbehandleren og Filer-appen.

3. Du kan åpne et dokument på opptil 1 GB på box.com. Hvis dokumentet er større enn 1 GB, kan du bruke Pages, Numbers eller Keynote på iPhone, iPad eller Mac til å redusere størrelsen før du prøver å åpne det på box.com.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.