Bruk apper for skybasert lagring i Filer-appen

Du kan legge til nettskytjenester fra tredjeparter – for eksempel Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive og mer – i Filer-appen, slik at du får tilgang til alle filene dine på alle enhetene dine.

Slik legger du til tredjepartsapper for skybasert lagring i Filer-appen

1. Last ned og konfigurer tredjepartsappen for skybasert lagring, slik som Dropbox, OneDrive eller Google Drive.

2. Åpne Filer-appen.

3. Trykk på Naviger-fanen.

4. Trykk på Mer-knappenMer-knappen og deretter på Rediger.

ios15-iphone-12-pro-filer-naviger-plasseringer
  5. Slå på appene fra tredjeparter du vil bruke i Filer-appen.

ios15-iphone-12-pro-filer-naviger-plasseringer-mer-rediger
  6. Trykk på Ferdig.

7. Hvis du mangler en av skytjenestene fra en tredjepart i Filer-appen, må du kontakte skyleverandøren din.

Flytt filer fra en tredjepartsapp for skybasert lagring i Filer-appen

1. Finn tredjepartsfilen du vil flytte i Filer-appen.

2. Trykk og hold på filen til en meny vises, og trykk deretter på Flytt.

3. Velg mappen du vil flytte filen til.

4. Trykk på Kopier.