Legg til animerte titler til en Clips-video på iPhone, iPad eller iPod touch

Med Autoteksting kan du lage animerte titler til videoen med stemmen din, med en valgfri stil.

For å lage Autoteksting kan du snakke mens du tar opp videoen. Når du spiller av videoen, vises stemmeopptaket ditt som en animert tittel på videoen. Når du har opprettet en tittel, kan du redigere den. Du kan også inkludere opptaket av stemmen din sammen med tittelen, eller bare inkludere tittelen.

Åpne en video eller lag en ny en

1. Åpne Clips.* Hvis du har brukt Clips før, åpnes den siste videoen du jobbet med, automatisk.
  2. Trykk på Vis prosjekter-knappen øverst til venstre.
  3. For å opprette en ny video trykker du på Opprett ny-knappen. For å åpne en lagret video sveiper du for å se lagrede videoer, trykk på videoen, og trykk på Åpne.

* Finner du ikke Clips-appen? Sveip til høyre fra Hjem-skjermen til en skjerm vises med et Søk-felt øverst, og deretter skriver du Clips i Søk-feltet. Ser du fremdeles ikke appen? Last ned Clips fra App Store.

Lage Autoteksting

1. Trykk på Autoteksting-knappen for å åpne Autoteksting-menyen.
  2. Trykk på Autoteksting-stilen du vil bruke. Trykk deretter på Lukk-knappen for å lukke menyen.
  3. For å starte opptaket berører du og holder nede Hold for å ta opp-knappen. Hvis du vil låse opptaket, sveiper du opp på Hold for å ta opp-knappen
  4. Snakk mens du tar opp. Snakk raskere eller saktere for å kontrollere timingen på titlene.
  5. Slipp Hold for å ta opp-knappen for å stoppe opptaket. Hvis du har låst opptak, trykker du på knappen.
  6. For å se en video velger du miniatyrbildet nederst på skjermen, og deretter trykker du på Spill av-knappen
  7. For å ta opp klippet på nytt trykker du på Slett-knappen for å fjerne klippet og ta opp igjen.

Du kan også ta opp flere klipp og kombinere dem for å lage én enkelt kontinuerlig video. Alle klipp kan ha sin egen Autoteksting.

Autoteksting støtter flere språk. For å ta opp Autoteksting på et annet språk trykker du på Språk for Autoteksting-knappen, velger språket du vil bruke, og deretter snakker du på det språket mens du tar opp.

Clips-appen med et åpent prosjekt det første klippet valgt

Slå av stemmeopptaket

1. Åpne videoen du vil redigere.
  2. Velg klippet du vil dempe i tidslinjen nederst på skjermen.
  3. Trykk på Lyd-knappen

Når du spiller av eller deler videoen, kan du se Autoteksting uten å høre stemmen din.

Alternativer for visningsstil for Autoteksting uten noen valgt

Endre stil på Autoteksting

1. Åpne videoen du vil redigere.
  2. Velg klippet du vil redigere i tidslinjen nederst på skjermen.
  3. Trykk på Autoteksting-knappen, trykk på Stil, og sveip deretter til venstre eller høyre for å se forskjellige stiler.
  4. Trykk på en stil for å velge den.
  5. Trykk på Lukk-knappen for å lukke Autoteksting-utforskeren.

Redigering av tekst for Autoteksting

Redigere Autoteksting

Du kan redigere Autoteksting etter at du har lagt det til en video. Du kan for eksempel legge til tegnsetting, sette inn emojier og rette skrivefeil.

1. Trykk på klikket som har et Autoteksting-opptak, og trykk deretter på Autoteksting-knappen.
  2. Trykk på Tekst-overskriften hvis den ikke allerede er valgt.
  3. Trykk på teksten du vil redigere, og deretter foretar du endringene.
  4. Trykk på Ferdig, og trykk deretter på Lukk-knappen for å lukke Autoteksting-redigereren.