Endre hvilke apper som synkroniserer og lagrer data i iCloud

I iCloud-innstillingene kan du velge hvilke apper på enheten som skal synkronisere og lagre data i iCloud. Finn ut hvordan du endrer iCloud-innstillingene, eller hvordan du slår av iCloud helt.

Når du slår på iCloud for en app, lagres informasjonen til appen trygt i iCloud, og den blir automatisk synkronisert på alle enhetene dine. Når du slår det av, er ikke appen lenger tilkoblet iCloud, så dataene dine finnes bare på enheten din.

Du kan velge hvilke apper på enheten din du vil skal bruke iCloud, eller du kan slå av iCloud helt

Velg appene du vil bruke med iCloud

Når du har logget på iCloud på enhetene dine, kan du finne ut hvordan du finner iCloud-innstillingene dine på iPhone, iPad, Mac eller PC.

På iPhone eller iPad

1. Gå til Innstillinger > navnet ditt.
  2. Trykk på iCloud.
  3. Under Apper som bruker iCloud trykker du på appene du vil bruke iCloud med. Hvis det er en app du ikke ser, trykker du på Vis alle for å se hele listen.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger eller Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Under Apper som bruker iCloud klikker du på programmene du vil bruke iCloud med. Hvis det er et program du ikke ser, klikker du på Vis flere apper for å se hele listen.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelig eller er oppført annerledes i eldre versjoner av macOS.

På Windows-PC

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på pilen  ved siden av hver app du vil synkronisere med iCloud, og slå på funksjonen.
  3. Klikk på Ferdig.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelig på datamaskinen, eller er oppført annerledes, avhengig av om du har Microsoft Outlook 2016 eller eldre installert på datamaskinen. iCloud-påminnelser kalles Oppgaver i Outlook 2016 eller nyere.

Hvis du har Outlook installert

Bruk iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Oppgaver i Outlook. Hvis du slår av Mail, Kontakter, Kalendere og Oppgaver, fortsetter iCloud-informasjonen å være tilgjengelig i Microsoft Outlook, men den oppdateres ikke i iCloud eller på de andre enhetene dine.

Hvis du ikke har Outlook installert

Bruk iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Påminnelser i nettleseren din på iCloud.com.

Slå av iCloud

Hvis du logger av iCloud, slutter iCloud å synkronisere dataene dine og sikkerhetskopiere informasjonen på iPhone, iPad eller iPod touch. For å beskytte informasjonen din kan du sikkerhetskopiere enheten din fra Mac eller PC

Hvis du vil slutte å bruke iCloud på enhetene dine, kan du finne ut hvordan du logger av iCloud

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.