Endre iCloud-innstillingene

Med iCloud-innstillinger kan du velge hvilke apper på enheten din som skal bruke iCloud for å holde seg oppdatert. Finn ut hvordan du endrer iCloud-innstillingene, eller hvordan du slår av iCloud helt.

Når du slår på iCloud for en app, lagres informasjonen til appen trygt i iCloud, og den blir automatisk synkronisert på alle enhetene dine. Når du slår det av, kobler ikke appen lenger til iCloud, slik at dataene dine bare finnes på enheten din. Du kan velge hvilke apper på enheten din du vil at skal bruke iCloud, eller du kan slå av iCloud helt.

Velg hvilke apper du vil bruke med iCloud

Les om hvordan du finner iCloud-innstillingene på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller PC.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud.
  3. Trykk for å velge hvilke apper du vil at skal bruke iCloud.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Velg eller opphev valget for hvert program.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelig eller er oppført annerledes i eldre versjoner av macOS.

På Windows-PC

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Velg eller opphev valget for hvert program. Finn ut mer nedenfor.
  3. Klikk på Bruk.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelig på datamaskinen, eller er oppført annerledes, avhengig av om du har Microsoft Outlook 2016 eller eldre installert på datamaskinen.

iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Påminnelser

Hvis du har installert Outlook, bruker du iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Oppgaver i Outlook. Hvis du slår av Mail, Kontakter, Kalendere og Oppgaver, blir iCloud-informasjonen værende tilgjengelig i Microsoft Outlook, men den oppdateres ikke i iCloud og på de andre enhetene dine.

Hvis du ikke har installert Outlook, bruker du iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Påminnelser i nettleseren på iCloud.com.

iCloud-påminnelser kalles Oppgaver i Outlook 2016 eller nyere.

Bokmerker

Hvis du velger Bokmerker og har Google Chrome eller Mozilla Firefox installert på datamaskinen, klikker du på Valg. Her kan du velge Windows-nettlesere hvor du vil holde bokmerkene oppdatert med bokmerkene i Safari på iOS-, iPadOS- og macOS-enhetene dine. Finn ut hvilke nettlesere du kan bruke med iCloud for Windows.

Slå av iCloud

Hvis du logger av iCloud (eller sletter iCloud), sikkerhetskopierer ikke lenger iCloud informasjonen på iPhone, iPad eller iPod touch. Finn ut mer om hva iCloud sikkerhetskopierer. Du kan fortsatt sikkerhetskopiere enheten din fra datamaskinen.

For å slutte å bruke iCloud på enhetene dine kan du lese om hvordan du logger av iCloud

Hvis du har slått på automatisk nedlasting for kjøp av musikk, apper eller bøker, blir kjøpene dine fortsatt lastet ned til enhetene dine.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.