Om sikkerhetsinnholdet i Safari 10.0.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 10.0.1.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple Produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Safari 10.0.1

Utgitt 24. oktober 2016

WebKit

Tilgjengelig for: OS X Yosemite v10.10.5, OS X El Capitan v10.11.6, og macOS Sierra 10.12

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at brukerinformasjon avsløres

Beskrivelse: Et problem med validering av inndata ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2016-4613: Chris Palmer

Oppføring oppdatert 27. oktober 2016

WebKit

Tilgjengelig for: OS X Yosemite v10.10.5, OS X El Capitan v10.11.6 og macOS Sierra 10.12

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2016-4666: Apple

CVE-2016-4677: En anonym forsker som arbeider med Trend Micro's Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for: OS X Yosemite v10.10.5, OS X El Capitan v10.11.6, og macOS Sierra 10.12

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2016-7578: Apple

Oppføring lagt til 27. oktober 2016

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.