Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 8.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 8.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis å ikke videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple Produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Xcode 8.1

Utgitt 27.oktober 2016

IDE Xcode Server

Tilgjengelig for: OS X El Capitan v10.11.5 og nyere

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand til å forårsake uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det ble funnet flere problemer med Node.js i Xcode Server. Disse problemene ble løst ved å oppdatere til Node.js versjon 4.5.0.

CVE-2016-1669

CVE-2016-0705

CVE-2016-0797

CVE-2016-0702

CVE-2016-2086

CVE-2016-2216

CVE-2015-8027

CVE-2015-3193

CVE-2015-3194

CVE-2015-6764

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.