Gjenta og bland musikk

På Spilles nå-skjermen i Musikk-appen kan du gjenta musikk og spille av i tilfeldig rekkefølge.

Gjenta en spilleliste, et album eller en sang

Når du vil slå tilfeldig rekkefølge av eller på, kan du spørre Siri. Eller bruk kontrollene i Musikk-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, Android-enheten eller i iTunes for Windows på PC-en.

Slik slår du gjentakelse på eller av på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet

1. Åpne Musikk-appen og spill av en sang, et album eller en spilleliste.
  2. Trykk nederst på skjermen på sangen som spilles av for å åpne Spilles nå.
  3. Nederst på Spilles nå-skjermen trykker du på Neste som spilles .
  4. Øverst på Neste som spilles-skjermen kan du slå gjentakelse på eller av:
    • For å gjenta et album eller en spilleliste trykker du på Gjenta , så det ser ut som .
    • For å gjenta en sang trykker du på Gjenta  til du ser .
    • For å slå av gjentagelse trykker du på  eller  inntil du ser .

For å kontrollere om gjentakelse er slått på, trykker du på Spilles nå og ser etter  eller .

Slik slår du gjentakelse på eller av på Mac eller PC

1. På Mac åpner du Musikk-appen. På PC åpner du iTunes for Windows.
  2. Spill av en sang, et album eller en spilleliste.
  3. Øverst i vinduet kan du slå gjentakelse på eller av:
    • For å gjenta et album eller en spilleliste klikker du på Gjenta , så det ser ut som .
    • For å gjenta en sang klikker du på Gjenta  til du ser .
    • For å slå av gjentagelse klikker du på  eller  inntil du ser .

Slik slår du gjentakelse på eller av på Apple Watch Series 3 eller nyere

1. Koble AirPods eller Bluetooth-hodetelefoner til Apple Watch.
  2. Åpne Musikk-appen.
  3. Spill av en sang, et album eller en spilleliste.
  4. Trykk på Neste . Herfra kan du slå gjentakelse på eller av:
    • For å gjenta et album eller en spilleliste trykker du på Gjenta , så det ser ut som .
    • For å gjenta en sang trykker du på Gjenta til du ser .
    • For å slå av gjentagelse trykker du på  eller  inntil du ser .

Bland musikk

Når du vil slå tilfeldig rekkefølge på eller av, kan du spørre Siri. Eller bruk kontrollene i Musikk-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, Android-enheten eller i iTunes for Windows på PC-en.

Slik slår du tilfeldig rekkefølge på eller av på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Åpne et album eller en spilleliste.
    • For å slå på tilfeldig rekkefølge trykker du på Tilfeldig rekkefølge øverst på skjermen.
    • For å slå av tilfeldig rekkefølge trykker du på sangen som spilles av, nederst på skjermen for å åpne Spilles nå. Trykk så på og deretter på .

For å kontrollere om tilfeldig rekkefølge er slått på, trykker du på sangen som spilles av, nederst på skjermen for å åpne Spilles nå. Se etter .

Slik slår du tilfeldig rekkefølge på eller av på Mac eller PC

1. På Mac åpner du Musikk-appen. På PC åpner du iTunes for Windows.
  2. Velg en kategori i Bibliotek, som Sanger, Artister eller Album. Eller spill av et album eller en spilleliste.
    • For å slå på tilfeldig rekkefølge klikker du på Tilfeldig rekkefølge  øverst i vinduet. Når tilfeldig rekkefølge er slått på, ser du .
    • For å slå av tilfeldig rekkefølge klikker du på Tilfeldig rekkefølge . Når tilfeldig rekkefølge er slått av, ser du .

Slik slår du tilfeldig rekkefølge på eller av på Apple Watch Series 3 eller nyere

1. Koble AirPods eller Bluetooth-hodetelefoner til Apple Watch.
  2. Åpne Musikk-appen.
  3. Spill av et album eller en spilleliste.
  4. Trykk på Bland .

Du kan også spille av album og sanger i biblioteket ditt i tilfeldig rekkefølge. Bare gå til Bibliotek, trykk på Album eller Sanger og trykk på Spill av alle i tilfeldig rekkefølge.

For å slå av tilfeldig rekkefølge trykker du på Neste som spilles  og deretter på Tilfeldig rekkefølge . Når tilfeldig rekkefølge er slått av, ser du .

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.