Hør Mikke Mus eller Minni Mus si hva klokken er

Hvis du velger Mikke Mus eller Minni Mus som urskive, kan du trykke på skjermen for å høre hva klokken er.

Velg en urskive

Du kan endre urskive fra Apple Watch eller iPhone.

På iPhone åpner du Apple Watch-appen, trykker på Urskivegalleri-fanen, velger Mikke Mus eller Minni Mus, og deretter trykker du på Legg til.

Hvis du vil tilpasse urskiven, trykker du hardt på Apple Watch-skjermen.

Urskivegalleri med Mikke Mus- og Minni Mus-alternativer.

Sjekk innstillingene på Apple Watch

Trykk og hold på bunnen av urskiven. Vent til Kontrollsenter vises, og deretter sveiper du opp.

Sørg for at lydløsmodus er slått av. Hvis den er på, trykker du for å slå den av. Når lydløsmodus er av, skal symbolet være grått eller nedtonet.

Kontrollsenter på Apple Watch med Lydløsmodus.

Sjekk innstillingene på iPhone-enheten

Åpne Apple Watch-appen, trykk på Min klokke-fanen og deretter på Lyder og følbar respons.

Sørg for at Trykk for å si klokkeslett er slått på.

Innstillinger for Lyder og følbar respons på iPhone.

Hør hva klokken er

På Apple Watch trykker du på Mikke Mus eller Minni Mus.

Minni Mus i skjørt med røde polkaprikker.

Hvis Mikke Mus eller Minni Mus ikke snakker

Du må kanskje laste ned stemmene deres.

1. Koble Apple Watch til et godkjent Wi-Fi-nettverk, og plasser Apple Watch på laderen.
  2. Vent i omtrent femten minutter, og trykk så på skjermen igjen.

Hvis du fremdeles ikke hører stemmene deres, fjerner du urskiven og legger den til på nytt:

1. Trykk hardt på skjermen på Apple Watch.
  2. Dra opp på Mikke Mus- eller Minni Mus-urskiven, og trykk deretter på Fjern.
  3. Dra til venstre til du ser Pluss-symbolet, og deretter trykker du på Pluss-symbolet
  4. Vri på Digital Crown, og trykk deretter på Mikke Mus eller Minni Mus for å legge til urskiven på nytt.
  5. Trykk på skjermen for å prøve å høre tiden.

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du ta kontakt med Apple-kundestøtte.