Høre Mikke Mus eller Minni Mus si hva klokken er

Hvis du velger Mikke Mus eller Minni Mus som urskive, kan du trykke på skjermen for å høre hva klokken er.

Velg en urskive

Du kan endre urskive fra Apple Watch eller iPhone.

På iPhone åpner du Apple Watch-appen, trykker på Urskivegalleri-fanen, velg Mikke Mus eller Minni Mus, og deretter trykker du på Legg til.

Hvis du vil tilpasse urskiven, trykker du hardt på Apple Watch-skjermen.

Urskivegalleri på iPhone

Sjekk innstillingene på Apple Watch

Dra opp for å åpne Kontrollsenter.

Sørg for at lydløsmodus er slått av. Hvis den er på, trykker du for å slå den av. Når lydløsmodus er av, skal symbolet være grått eller nedtonet.

Kontrollsenter på Apple Watch

Sjekk innstillingene på iPhone-enheten

Åpne Apple Watch-appen, trykk på Min klokke-fanen og deretter på Lyder og følbar respons.

Sørg for at Trykk for å si klokkeslett er slått på.

Lyder og følbar respons-skjermen

Hør hva klokken er

På Apple Watch trykker du på Mikke Mus eller Minni Mus.

Minni Mus

Hvis Mikke Mus eller Minni Mus ikke snakker

Du må kanskje laste ned stemmene deres.

1. Koble Apple Watch til et godkjent Wi-Fi-nettverk, og plasser Apple Watch på laderen.
  2. Vent i omtrent femten minutter, og trykk så på skjermen igjen.

Hvis du fremdeles ikke hører stemmene deres, fjerner du urskiven og legger den til på nytt:

1. Trykk hardt på skjermen på Apple Watch.
  2. Dra opp på Mikke Mus- eller Minni Mus-urskiven, og trykk deretter på Fjern.
  3. Dra til venstre til du ser plussymbolet, og trykk deretter på plussymbolet
  4. Vri på Digital Crown, og trykk deretter på Mikke Mus eller Minni Mus for å legge til urskiven på nytt.
  5. Trykk på skjermen for å prøve å høre tiden.

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du ta kontakt med Apple-kundestøtte.