Del aktiviteten din med iPhone og Apple Watch

Du kan dele aktivitetsringene dine med venner og familie for motivasjon. Oppmuntre hverandre til å være aktive, eller la treneren din følge den daglige fremgangen din.

Begynn å dele

Hvis dere vil dele aktivitet, må både du og vennen din ha en iPhone. Du får varslinger om fremgangen til vennen din når hen lukker ringene sine, fullfører treningsøkter eller oppnår prestasjoner.

Legg til venner

1. Åpne Mosjon-appen på iPhone.

2. Trykk på Deling-fanen. Hvis du blir bedt om det, trykker du på Kom i gang.

3. Trykk på Legg til en venn-knappenLegg til en venn-knappen øverst til høyre på skjermen, trykk på Inviter en venn, og skriv inn vennens kontaktinformasjon. Eller velg venner på listen over foreslåtte kontakter. Du kan legge til opptil 40 venner.

En iPhone-skjerm der det vises hvordan du legger til en venn ved å skrive inn kontaktinformasjonen
  4. Etter at du har valgt venner, trykker du på Send. Vent til vennene dine har godtatt invitasjonen.

Du kan også invitere en venn direkte fra Apple Watch: Åpne Aktivitet-appen, trykk på Deling-symboletBildet har ingen alternativ tekst nederst til venstre, og trykk på Inviter en venn.

Godta en invitasjon

Når noen inviterer deg til å dele aktivitet, får du en varsling på iPhone eller Apple Watch. Trykk på Godta eller Avvis. Hvis du ikke får noen varsling, kan du godta via Mosjon-appen:

1. Åpne Aktivitet-appen på iPhone, og trykk deretter på Deling-fanen.

2. Trykk på Legg til en venn-knappenLegg til en venn-knappen øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Godta eller Avvis.

Motiver vennene dine

Når du har begynt å dele aktiviteten din, kan du holde øye med vennene dine og hjelpe dem med å nå målene sine. Hvis du har en Apple Watch, kan du svare med forhåndsdefinerte kommentarer når du får en varsling om aktiviteten til en venn. Hvis vennen din også har en Apple Watch, kan du utfordre hen til en konkurranse.

En Apple Watch-skjerm der det vises hvordan du sender en invitasjon til en konkurranse

Sjekk fremgangen til vennene dine

1. Åpne Mosjon-appen på iPhone.

2. Trykk på Deling-fanen.

3. Trykk på vennen din for å se fremgangen hens.

En Apple Watch-skjerm der det vises venner som deler aktiviteten sin

På Apple Watch kan du åpne Aktivitet-appen, trykke på Deling-symboletBildet har ingen alternativ tekst nederst til venstre og trykke på vennen din for å se fremgangen hens.

Slutt å dele

Hvis du vil slutte å dele, kan du dempe varslinger, skjule fremgangen din eller fjerne venner.

Demp varslinger

1. Åpne Mosjon-appen på iPhone.

2. Trykk på Deling-fanen og deretter på vennen din under Aktivitetsringer.

3. Trykk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst øverst til høyre, og trykk deretter på Demp varslinger. For å få varslinger igjen trykker du på Slå på varslinger igjen.

Skjul fremgangen din

1. Åpne Mosjon-appen på iPhone.

2. Trykk på Deling-fanen og deretter på vennen du vil skjule aktiviteten din for.

3. Trykk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst øverst til høyre, og trykk på Skjul aktiviteten min. Du kan fortsatt se aktiviteten til vennen din, men hen kan ikke se din. Du kan ikke skjule aktiviteten din for venner du konkurrerer med.

4. For å begynne å dele igjen trykker du på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst øverst til høyre, og deretter trykker du på Vis aktiviteten min.

Fjern en venn

1. Åpne Mosjon-appen på iPhone.

2. Trykk på Deling-fanen og deretter på vennen din.

3. Trykk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst øverst til høyre, og trykk deretter på Fjern venn. Når du fjerner en venn, kan hen ikke se aktiviteten din, og du kan ikke se aktiviteten hens. For å begynne å dele igjen sender du vennen en ny invitasjon.

En iPhone-skjerm der menyen for å fjerne en venn fra aktivitetsdeling vises

Få hjelp med Aktivitetsdeling

Hvis du har koblet mer enn én Apple Watch til iPhonen din, vises ikke Deling-fanen i Aktivitet før du oppdaterer alle klokkene dine til nyeste versjon av watchOS.

Hvis du får en feil når du prøver å legge til en venn eller sende en invitasjon

Logg av iCloud på iPhone, og logg på igjen:

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt].

2. Rull nedover, og trykk på Logg av.

3. Gå tilbake til Innstillinger > Logg på [enhet], og oppgi Apple‑ID-en din og passordet ditt.

4. Trykk på Logg på.

5. Prøv å legge til vennen, eller se etter invitasjonen.

Hvis du fremdeles ikke kan legge til en venn, må du forsikre deg om at hen har en Apple Watch, og at du ikke har overskredet det maksimale antallet venner. Du kan legge til opptil 40 venner.

Hvis du ikke får oppdateringer om aktiviteten til vennene dine

Så lenge iPhone kan koble seg til internett og du er logget på iCloud, kan du få oppdateringer om aktiviteten til vennene dine hver dag. Hvis iPhone ikke får koblet seg til på flere dager, eller hvis du logger av iCloud, kan det hende noen dager mangler.