Lad AirPods og ladeetuiet, og finn ut mer om batteritiden

Finn ut hvordan du lader AirPods og ladeetuiet, og hvordan du får lenger batteritid for AirPods.

Hvis du vil lade AirPods, legger du dem i etuiet. Etuiet ditt kan lade AirPods flere ganger, slik at du kan lade dem mens du er på farten. For å holde AirPods oppladet legger du dem i etuiet når du ikke bruker dem.

Hvis du vil lade etuiet, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-tilkoblingen på etuiet. Deretter kobler du den andre enden av kabelen i en USB-port eller -lader. Du kan lade etuiet med eller uten AirPods i det. Du lader raskest med en iPhone- eller iPad-USB-lader eller ved å koble den til Macen.

Du kan lade det trådløse ladeetuiet med en Qi-sertifisert ladeplate eller med Lightning-kabelen. Sørg for at du legger etuiet på laderen med statuslyset vendt opp og med lokket lukket. Statuslyset burde vise det gjeldende ladenivået i åtte sekunder. Gå til Sjekk ladestatus for å se ladestatusen mens du lader AirPods.

Finn ut mer om batteritiden

Når AirPod-batterinivået er lavt, hører du en tone i begge AirPods. Du hører tonen én gang når batterinivået er lavt, og enda en gang rett før AirPods slås av.

Dette kan du forvente med AirPods (2. generasjon):

• Med flere ladninger i etuiet, får du over 24 timer med lyttetid,1 eller opptil 18 timer taletid.2
  • AirPods kan få opptil fem timer lyttetid3 eller tre timer taletid med én ladning.4
  • Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid5 eller opptil 2 timer taletid.6

Dette kan du forvente med AirPods (1. generasjon):

• Du får opptil fem timer lytting eller to timer med taleanrop på én lading av AirPods.
  • Takket være muligheten til å lade AirPods med etuiet får du mer enn 24 timer lyttetid eller opptil 11 timer taletid.
  • Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil tre timer lyttetid eller mer enn én time taletid.

Sjekk ladestatusen

Du kan sjekke ladestatusen til AirPods og ladeetuiet ved hjelp av iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På iOS-enheten

På iPhone åpner du etuiet med AirPods og holder etuiet nær enheten. Vent noen sekunder, så ser du ladestatusen til AirPods og ladeetuiet.

Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods og ladeetuiet med Batteri-widgeten på iOS-enheten din. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet.

På Mac

1. Åpne lokket eller ta AirPods ut av etuiet.
  2. Klikk på -menyen i menylinjen.
  3. Hold musepekeren over AirPods og ladeetuiet i menyen.

Finn ut mer om statuslampen

Bilde av trådløst ladeetui som viser statuslampen

Trådløst ladeetui: Statuslampen er på forsiden av etuiet.

Ladeetui: Statuslampen er mellom hullene for AirPods i ladeetuiet:

Hvis AirPods ligger i etuiet og lokket er åpent, viser lyset ladestatusen til AirPods. Når AirPods ikke ligger i etuiet, viser lyset etuistatusen. Grønn betyr fulladet, og gul betyr at mindre enn en hel ladning gjenstår.

Når du kobler det trådløse ladeetuiet til en lader, eller legger det på en Qi-sertifisert ladeplate, holder statuslyset seg på i 8 sekunder. Hvis lyset blinker hvitt, er AirPods klare til å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt.

1. Testing utført av Apple i februar 2019 på førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetui og trådløst ladeetui, og programvare koblet til iPhone XS Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (256 Kbps AAC-enkoding). Volumet var satt til 50 %. Testing besto av fulladede AirPods som ble ladet ut ved å spille av lyden fram til den første AirPod stanset avspillingen. De tomme AirPods ble ladet til 100 % og så ble lydavspillingen gjenopptatt fram til den første AirPod stanset avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt fram til både AirPods og ladeetuiet ble helt utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelsene, bruk og mange andre faktorer.
  2. Testing utført av Apple i februar 2019 på førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetui og trådløst ladeetui, og programvare koblet til iPhone XS Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %. Testing utført med fullstendig utladning av AirPods-batteriene med en mobilsamtale fram til første AirPod stanset avspillingen av anropslyden. De utladede AirPods ble ladet til 100 %, og så ble mobilsamtalen startet på nytt fram til første AirPod stanset avspillingen av anropslyden. Denne syklusen ble gjentatt fram til både AirPods og ladeetuiet ble helt utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelsene, bruk og mange andre faktorer.
  3. Testing utført av Apple i februar 2019 på førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetui og trådløst ladeetui, og programvare koblet til iPhone XS Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (256 Kbps AAC-enkoding). Volumet var satt til 50 %. Testing besto av fulladede AirPods som ble ladet ut ved å spille av lyden fram til den første AirPod stanset avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelsene, bruk og mange andre faktorer.
  4. Testing utført av Apple i februar 2019 på førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetui og trådløst ladeetui, og programvare koblet til iPhone XS Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %. Testing utført med fullstendig utladning av AirPods-batteriene med en mobilsamtale fram til første AirPod stanset avspillingen av anropslyden. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelsene, bruk og mange andre faktorer.
  5. Testing utført av Apple i februar 2019 på førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetui og trådløst ladeetui, og programvare koblet til iPhone XS Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (256 Kbps AAC-enkoding). Volumet var satt til 50 %. 15–minutters ladetesting ble utført med utladede AirPods som ble ladet i 15 minutter, og så ble lydavspilling startet fram til første AirPod stanset avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelsene, bruk og mange andre faktorer.
  6. Testing utført av Apple i februar 2019 på førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetui og trådløst ladeetui, og programvare koblet til iPhone XS Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %. 15–minutters ladetesting ble utført med utladede AirPods som ble ladet i 15 minutter, og så ble en mobilsamtale startet fram til første AirPod stanset avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelsene, bruk og mange andre faktorer.