Lad AirPods og ladeetuiet, og finn ut mer om batteritiden

Finn ut hvordan du lader AirPods og ladeetuiet samt hvordan du får lenger batteritid for AirPods.

Hvis du vil lade AirPods, legger du dem i etuiet. Etuiet ditt kan lade AirPods flere ganger, slik at du kan lade dem mens du er på farten.

Hvis du vil lade etuiet, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-tilkoblingen på etuiet. Deretter kobler du den andre enden av kabelen i en USB-port eller -lader. Du kan lade etuiet med eller uten AirPods i det.

Finn ut mer om batteritid

• Du får opptil fem timer lytting eller to timer med taleanrop på én lading av AirPods.
  • Takket være muligheten til å lade AirPods med etuiet får du mer enn 24 timer lyttetid eller opptil 11 timer taletid.
  • Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil tre timer lyttetid eller mer enn én time taletid.
  • Når AirPod-batterinivået er lavt, hører du en tone i begge AirPods. Du hører tonen én gang når batterinivået er lavt, og enda en gang rett før AirPods slås av.

Få lenger batteritid

AirPods lader i etuiet og er klare så snart du åpner lokket.

• For å holde AirPods oppladet legger du dem i etuiet når du ikke bruker dem.
  • Når du lader AirPods i etuiet, får du de beste og raskeste resultatene ved å bruke en iPhone- eller iPad-USB-lader eller koble til Mac-maskinen din.
  • Gjentatt åpning og lukking av ladeetuiet kan redusere etuiets batterilading.

Sjekk ladestatusen

Du kan sjekke ladestatusen til AirPods og ladeetuiet ved hjelp av iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På iOS-enheten

På iPhone åpner du etuiet med AirPods og holder etuiet nær enheten. Vent noen sekunder, så ser du ladestatusen til AirPods og ladeetuiet.

Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods og ladeetuiet med Batteri-widgeten på iOS-enheten din. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet.

På Mac

1. Åpne lokket eller ta AirPods ut av etuiet.
  2. Klikk på -menyen i menylinjen.
  3. Hold musepekeren over AirPods og ladeetuiet i menyen.

Finn ut mer om statuslampen

Statuslampen i etuiet befinner seg mellom hullene for AirPods:

Hvis AirPods er i etuiet, viser lampen ladestatusen for AirPods. Hvis de ikke er i etuiet, viser lampen statusen for etuiet. Grønt betyr oppladet, gult betyr at mindre enn én full opplading gjenstår. Hvis lampen blinker hvitt, betyr det at AirPods er klare for å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt.