Lad AirPods og finn ut mer om batterilevetid

Finn ut hvordan du lader AirPods og ladeetuiet, og hvordan du får lengre batterilevetid for AirPods.

Lad AirPods

Hvis du vil lade AirPods, legger du dem i etuiet. Etuiet ditt kan lade AirPods flere ganger, slik at du kan lade dem mens du er på farten. For å holde AirPods oppladet legger du dem i etuiet når du ikke bruker dem.

AirPods og ladeetuier

Lad etuiet ditt

Du kan lade MagSafe-ladeetuiet eller det trådløse ladeetuiet med en Qi-sertifisert ladematte. Legg etuiet på laderen med lokket lukket og slik at statuslyset vender opp. Statuslyset skal vise det gjeldende ladenivået i åtte sekunder. Hvis du har AirPods Pro (1. eller 2. generasjon) eller AirPods (3. generasjon), kan du trykke på etuiet når det ligger på matten for å se om AirPods Pro eller AirPods (3. generasjon) lader (gult lys) eller er fulladet (grønt lys).

Du kan også lade MagSafe-ladeetuiet (Lightning eller USB-C) for AirPods Pro (2. generasjon) med en Apple Watch-lader. Legg etuiet på laderen med lokket lukket og slik at statuslyset vender opp. Statuslyset skal vise det gjeldende ladenivået i åtte sekunder.

Hvis du vil lade etuiet via kabel, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-porten på etuiet. Hvis du har AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui (USB-C), kobler du USB-C-kabelen som fulgte med AirPods, til USB-C-porten på etuiet. Deretter kobler du den andre enden av kabelen i en USB-port eller -lader. Du kan lade etuiet med eller uten AirPods i det. Det lades raskest når du bruker en USB-lader for iPhone eller iPad, eller hvis du kobler det til Mac.

Slå av lyder fra ladeetuiet

MagSafe-ladeetuiet for (Lightning eller USB-C) AirPods Pro (2. generasjon) spiller av en lyd når det begynner å lade eller når batterinivået er lavt. Du kan slå av denne lyden:

1. Med AirPods i ørene og koblet til iPhonen, iPaden eller iPod touch går du til Innstillinger.
  2. Trykk på navnet til AirPodsene dine.
  3. Slå av Aktiver lyder fra ladeetuiet.

Finn ut mer om statuslampen

statuslampe foran på ladeetuiet

MagSafe-ladeetui: Statuslampen er på forsiden av etuiet.

statuslampe foran på ladeetuiet

Trådløst ladeetui: Statuslampen er på forsiden av etuiet.

statuslampe inne i ladeetuiet

Lightning-ladeetui for AirPods (1. og 2. generasjon): Statuslyset i ladeetuiet er plassert mellom plassene til AirPods.

Lightning-ladeetui for AirPods (3. generasjon): Statuslyset er på forsiden av etuiet.

Hvis AirPods ligger i etuiet og lokket er åpent, viser lyset ladestatusen til AirPods. Når AirPods ikke ligger i etuiet, viser lyset statusen til etuiet. Grønt betyr fulladet, og oransje betyr at mindre enn en full lading gjenstår.

Når du kobler etuiet til en lader eller plasserer MagSafe-ladeetuiet eller det trådløse ladeetuiet på Qi-sertifisert ladematte, lyser statuslyset i åtte sekunder. Hvis lyset blinker hvitt, er AirPods klare til å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt.

Hvis du vil se detaljert ladestatus og ladenivå, kan du se Sjekk ladestatusen.

Kontroller batteriprosenten

Du kan sjekke batteriprosenten til AirPods med iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Sjekk batteriprosenten på iPhone

Åpne etuilokket med AirPods inni, og hold etuiet nært iPhone, iPad eller iPod touch. Vent noen sekunder for å se ladestatusen til AirPods.

Bruk Batteri-widgeten på iPhone for å sjekke batteriprosenten

Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods med Batteri-widgeten på iPhone, iPad eller iPod touch. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet.

På Mac

1. Åpne lokket eller ta AirPods ut av etuiet.
  2. Klikk på Kontrollsenter  på menylinjen. Hvis du ikke ser Kontrollsenter  på menylinjen, kan du se hvordan du legger det til.
  3. Hold pekeren over AirPods på menyen.

Finn ut mer om batterilevetid

Når AirPods har lite batteri, får du en varsling på skjermen på iPhone eller iPad. Du får varslinger når det gjenværende ladenivået er 20, 10 og 5 prosent.

Du hører også en tone i én eller begge AirPods når de har lite batteri. Du hører tonen én gang når du har 10 prosent batteri igjen, og enda en gang rett før AirPods slås av.

Hvis du tror det er et problem med batteriet, kan du lese om service og reparasjon for AirPods.

Dette kan du forvente med AirPods Pro (2. generasjon)

• Med flere ladinger i etuiet får du opptil 30 timer med lyttetid1 eller opptil 24 timer med taletid.2
  • På AirPods Pro (2. generasjon) kan du få opptil 6 timers lyttetid (opptil 5,5 timer med romtilpasset lyd og hodestyring aktivert)3 eller opptil 4,5 timers taletid på én enkelt lading.4
  • Hvis du lader AirPods Pro (2. generasjon) i etuiet i 5 minutter, får du ca. 1 time med lyttetid5 eller ca. 1 time med taletid.6

Dette kan du forvente med AirPods (3. generasjon)

• Med flere ladinger i etuiet får du opptil 30 timer med lyttetid7 eller opptil 20 timer med taletid.8
  • På AirPods (3. generasjon) kan du få opptil 6 timers lyttetid (opptil 5 timer med romtilpasset lyd aktivert)9 eller opptil 4 timers taletid på én enkelt lading.10
  • Hvis du lader AirPods (3. generasjon) i etuiet i 5 minutter, får du ca. 1 time med lyttetid11 eller ca. 1 time med taletid.12

Dette kan du forvente med AirPods Pro (1. generasjon)

• Med flere ladinger i etuiet får du mer enn 24 timer med lyttetid13 eller mer enn 18 timer med taletid.14
  • AirPods Pro kan gi opptil 4,5 timer med lyttetid15 eller opptil 3,5 timer med taletid på én lading.16
  • Hvis du lader AirPods Pro i etuiet i 5 minutter, får du ca. 1 time med lyttetid17 eller ca. 1 time med taletid.18

Dette kan du forvente med AirPods (2. generasjon)

• Med flere ladinger i etuiet får du mer enn 24 timer med lyttetid19 eller opptil 18 timer med taletid.20
  • AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid21 eller 3 timer med taletid på én lading.22
  • Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid23 eller opptil 2 timer med taletid.24

Finn ut mer om optimalisert batterilading på AirPods Pro og AirPods (3. generasjon)

Optimalisert batterilading er utformet for å redusere slitasjen på batteriet og forbedre levetiden ved å redusere tiden AirPods Pro og AirPods (3. generasjon) er fulladet. AirPods Pro, AirPods (3. generasjon) og iPhone, iPad eller iPod touch lærer av de daglige laderutinene dine og venter med å lade AirPods Pro eller AirPods (3. generasjon) til mer enn 80 % til like før du trenger å bruke dem.

Optimalisert batterilading for AirPods Pro og AirPods (3. generasjon) krever en iPhone, iPod touch eller iPad og er slått på som standard når du konfigurerer enheten, eller etter at du har oppdatert den til iOS eller iPadOS 15 eller nyere.  For å slå av funksjonen åpner du AirPods-etuiet og går til Innstillinger > Bluetooth på iPhone, iPad eller iPod touch. Trykk på Mer info-knappen  ved siden av AirPods Pro eller AirPods (3. generasjon) på listen over enheter. Slå av Optimalisert batterilading.

1. Testingen ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 14 Pro Max-enheter og programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods Pro ladet til 100 %, og lydavspillingen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods Pro og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  2. Testingen ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 14 Pro Max-enheter og programvare. Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods Pro ladet til 100 %, og telefonsamtalen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods Pro og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  3. Testingen ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 14 Pro Max-enheter og programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Med Romtilpasset lyd og Hodestyring aktivert var lyttetiden opptil 5,5 timer. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  4. Testingen ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 14 Pro Max-enheter og programvare. Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  5. Testingen ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 14 Pro Max-enheter og programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen av 5-minutters lading ble utladede AirPods Pro ladet i 5 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  6. Testingen ble utført av Apple i august 2022 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 14 Pro Max-enheter og programvare. Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen av 5-minutters lading ble utladede AirPods Pro ladet i 5 minutter. Deretter ble det opprettholdt en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  7. Testingen ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av AirPods (3. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 13 Pro Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods ladet til 100 %, og lydavspillingen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  8. Testingen ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av AirPods (3. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 13 Pro Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods ladet til 100 %, og telefonsamtalen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  9. Testingen ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av AirPods (3. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 13 Pro Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %. Med Romtilpasset lyd ved hodestyring aktivert var lyttetiden opptil 5 timer. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  10. Testingen ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av AirPods (3. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 13 Pro Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  11. Testingen ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av AirPods (3. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 13 Pro Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %. Under testingen av 5-minutters lading ble utladede AirPods ladet i 5 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  12. Testingen ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av AirPods (3. generasjon) med MagSafe-ladeetui og programvare sammenkoblet med iPhone 13 Pro Max-enheter og førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %. Under testingen av 5-minutters lading ble utladede AirPods ladet i 5 minutter. Deretter ble en telefonsamtale startet og fortsatt inntil en av øretelefonene sluttet å spille av samtalelyd. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  13. Testingen ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet med førlanseringsprogramvare koblet til iPhone 11 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods Pro ladet til 100 %, og lydavspillingen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods Pro og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  14. Testingen ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet med førlanseringsprogramvare koblet til iPhone 11 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods Pro ladet til 100 %, og telefonsamtalen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods Pro og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  15. Testingen ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet med førlanseringsprogramvare koblet til iPhone 11 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Når Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving var slått av, ble lyttetiden opptil 5 timer. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  16. Testingen ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet med førlanseringsprogramvare koblet til iPhone 11 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare.  Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  17. Testingen ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet med førlanseringsprogramvare koblet til iPhone 11 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen av 5-minutters lading ble utladede AirPods Pro ladet i 5 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  18. Testingen ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet med førlanseringsprogramvare koblet til iPhone 11 Pro Max-enheter med førlanseringsprogramvare.  Volumet var satt til 50 %, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testingen av 5-minutters lading ble utladede AirPods Pro ladet i 5 minutter. Deretter ble det opprettholdt en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  19. Testingen ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet og førlanseringsprogramvare koblet til iPhone XS Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods ladet til 100 %, og lydavspillingen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  20. Testingen ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet og førlanseringsprogramvare koblet til iPhone XS Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 %. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Etter dette ble de tomme AirPods ladet til 100 %, og telefonsamtalen ble gjenopptatt inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Denne syklusen ble gjentatt frem til både AirPods og ladeetuiet var fullstendig utladet. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  21. Testingen ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet og førlanseringsprogramvare koblet til iPhone XS Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  22. Testingen ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet og førlanseringsprogramvare koblet til iPhone XS Max-enheter med førlanseringsprogramvare.  Volumet var satt til 50 %. Under testingen ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å opprettholde en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  23. Testingen ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet og førlanseringsprogramvare koblet til iPhone XS Max-enheter med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt fra iTunes Store (AAC-koding med 256 kbps). Volumet var satt til 50 %. Under testingen av 15-minutters lading ble utladede AirPods ladet i 15 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.
  24. Testingen ble utført av Apple i februar 2019 med førproduksjonsenheter av AirPods (2. generasjon), ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet og førlanseringsprogramvare koblet til iPhone XS Max-enheter med førlanseringsprogramvare.  Volumet var satt til 50 %. Under testingen av 15-minutters lading ble utladede AirPods ladet i 15 minutter. Deretter ble det opprettholdt en telefonsamtale inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batterilevetiden avhenger av enhetens innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.