Om sikkerhetsinnholdet i Safari 9.1.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 9.1.1.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Finn ut mer om Apple Produktsikkerhet på nettstedet for Apple Produktsikkerhet.

Finn ut mer om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Finn ut mer om andre sikkerhetsoppdateringer på Apple-sikkerhetsoppdateringer.

Safari 9.1.1

• Safari

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.5

Virkning: En bruker kan kanskje ikke slette nettleserhistorikken fullstendig

Beskrivelse: «Tøm logg og nettsteddata» tømte ikke loggen. Problemet ble løst gjennom forbedret datasletting.

CVE-ID

CVE-2016-1849: Adham Ghrayeb

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.5

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan avdekke data fra et annet nettsted

Beskrivelse: Et problem med utilstrekkelig tilstandssporing i parsing av svg-bilder ble løst gjennom forbedret tilstandssporing.

CVE-ID

CVE-2016-1858: en anonym forsker

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.5

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Flere problemer med ødelagt hukommelse ble løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2016-1854: En anonym arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2016-1855: Tongbo Luo og Bo Qu fra Palo Alto Networks

CVE-2016-1856: lokihardt arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2016-1857: Jeonghoon Shin@A.D.D and Liang Chen, Zhen Feng, wushi fra KeenLab, Tencent arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

• WebKit Canvas

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.5

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Flere problemer med ødelagt hukommelse ble løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2016-1859 : Liang Chen, wushi fra KeenLab, Tencent arbeider med Trend Micro's Zero Day Initiative

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.